”Jeg var lidt nervøs i starten -120 grader i tre minutter lyder ret ekstremt - men det var faktisk ikke så slemt. Efter 3 minutter hvor kulden først til sidst begyndte at bide for alvor, var behandlingen allerede slut. Jeg havde en fantastisk følelse i kroppen og mit energiniveau var helt i top, derudover var mine myoser i nakken helt forsvundet. Jeg skal helt sikkert gøre det igen”

Katrine 47 år

”Nu strikker jeg igen ! Mine fingre er meget gigtplagede, i perioder helt stive med smerter hele tiden. Efter lokal cryobehandling kan jeg bøje fingrene meget mere og nu kan jeg igen skrælle æbler og kartofler, har ikke kunnet det længe og smerterne er forsvundet meget vigtigt !, og dette er kun begyndelsen !!”

Naja 76 år

” Det her er genialt og bliver uden tvivl et must for alle fodboldspillere og andre sportsudøvere. Som professionel fodboldspiller træner man hver dag og har ofte ømme muskler og småskader. Ingen tvivl om at kombinationsbehandlingen med cryobehandling, kompressionsmassage og Lysterapi optimere min restitutionstid og får mig hurtigt på benene igen.”

Asger 18 år

Topatleter og celebrities bruger Cryosauna - fordi det virker!

Alverdens topatleter og celebrities bruger Cryosauna både kosmetisk og for endnu bedre performance

Caroline Wozniacki, Ralaef Nadal, NFL, de største fodboldhold, Tony Robbins, Daniel Craig, Floyd Mayweather Jr, Yolanda Hadid, Derek Hough, Lindsay Lohan, Mandy Moore, Alicia Keys, Demi Moore, Mark Ballas, Jennifer Aniston, Jessica Alba og mange flere

Behandlinger med markant positiv effekt

Vi har i samarbejde med en specialist i immunologi vist, at der sker en markant forbedring i vores kroppe ved både Cryobehandling og Lysbehandling. Vi har testet blodet på en af vores faste kunder før og efter begge behandlingen, uafhængigt af hinanden. Blodprøven både efter Cryobehandlingen og Lysbehandlingen viser, at der dannes flere hvide blodlegemer under behandlingerne, som arbejder løs med at udskille affaldsstoffer, og dermed forsvarer kroppen mod infektioner og på den måde kan hjælpe på inflammation. 

Før og efter Cryosaunabehandling

Før og efter Lysbehandling

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.