Kort om artritis reumatoide

Leddegigt (reumatoid artritis) skyldes betændelse i leddene. Ofte er der også betændelse omkring senerne. Sygdommen giver hævelse, smerter og stivhed især i leddene og normalt også nedsat bevægelighed. Symptomer på klassisk leddegigt er hævede led på hænder og fødder. Andre led kan også være involverede. Man er hyppigt stiv i leddene om morgenen når man står op, og stivheden kan vare en time eller endnu længere. Leddegigt forekommer hos cirka en procent af den voksne danske befolkning. Man regner med, at der findes cirka 35.000 mennesker med leddegigt i Danmark, og det skønnes, at knap 2.000 mennesker årligt bliver ramt af sygdommen. Kvinder rammes to til tre gange så hyppigt som mænd. Sygdommen opstår hyppigst i 50 til 70-års alderen. Leddegigt er karakteriseret ved ledhævelser, ledsmerter  morgenstivhed og træthed. Du kan også opleve feber og vægttab ved aktiv sygdom.

Play Video

Kombinationsbehandling

Reumatoid artritis behandlingsforløb

Oplever du smerter og stivhed i dine led så er dette behandlingsforløb velegnet til dig. Det bedste resultat opnås ved at behandle hele kroppen i Cryosaunaen, men der vil være dage hvor du er hårdt ramt af lokale smerter og her behandler vi med lokal cryo-behandling. Kombinationen kulde, varme og lysbehandling har vist gode resultater og vi anbefaler, at du i begyndelsen får behandlinger 2 gange ugentligt – og det bedste resultat opnår du ved at kombinere behandlingerne.

Forløbet inkluderer

9995 DKK

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger

Reumatoid artritis behandlingsforløb

Udfyld venligst kontaktformularen og beskriv evt. med få ord hvad årsagen er til at du ønsker behandling.

Vi vil herefter kontakte dig med henblik på at tilrettelægge dit behandlingsforløb. Husk at oplyse om, hvorvidt du vil kontaktes pr. mail eller telefon.

    wellnessdag for 2
    20190909_173638

    Tilmed dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.