Behandlingsformer

Se mere om de forskellige behandlingsformer vi tilbyder, og book din tid til din næste behandling.

Cryosauna

2-3 minutter i en cryosauna øger kroppens evne til at hele sig selv. Under behandlingen udsættes kroppen for ekstreme kuldegrader på helt ned til 139 minusgrader, som tvinger blodet ind mod kernen af kroppen. I kernen af kroppen vil blodet blive filtreret for affaldsstoffer og blive fyldt med frisk næring og energi, som herefter strømmer ud i kroppen igen, når kroppen varmes op efter behandlingen.

Behandlingsformer cryosauna

Lokal cryo

Lokal cryobehandling behandler lokale områder, og er en effektiv behandlingsform mod smerter, sårheling, reduktion af cellulitis m.m. Lokal cryo er også velegnet som ansigtsbehandling, da cryobehandlingen giver en revitaliseret og smidigere hud.

Behandlingsformer lokal cryo

Infrarød sauna

Oplev vores infrarøde sauna, som i de senere år er blevet mere og mere populær. Behandlingen foregår ved at infrarøde stråler trænger helt ind og opvarmer kroppen på celleniveau, hvor der som følge af opvarmningen produceres afgiftende sved, og en opvarmning af kroppens muskler og væv. Behandling i en infrarød sauna er blandt andet en effektiv behandlingsform mod muskel og ledsmerter, og til at styrke immunforsvaret.

Infrarød Sauna i København - den mest effektive sauna til detoxing, vægttab, smertebehandling og wellness

Lysbehandling

Lysbehandling styrker kroppens cellefornyelse, og kendes også som ATP-booster. Behandlingen er blandt andet en effektiv behandlingsform mod inflammationstilstande og hudlidelser, samt til at styrke og forøge kroppens energiniveau og performance.

Behandlingsformer lysbehandling

Hammermassage

Ved hammermassage benyttes en massagepistol, også kaldet perkussionsterapi, til at reducere smerter i musklerne. Vi benytter forskellige massagehoveder på massagepistiolen, som gør det muligt at nå helt ned i dybden af kroppens muskler.

Behandlingsformer hammermassage

Kompressionsmassage

Under behandling med kompressionsmassage lindres spændinger og væskeophobninger i kroppen. Behandlingen er især effektiv til at øge kroppens restitution, og som brug til behandling mod lymfødem som kan være beskadiget efter operationer, strålebehandlinger mv.

Behandlingsformer kompressionsmassage

Se priser og book tid til de forskellige behandlinger.

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.