Kort om brystsmerter

Brystsmerter er en udbredt årsag til, at mange kontakter lægen. Vi anbefaler at du tager brystsmerter alvorligt og hurtigt får konstateret, hvorfra smerten kommer. Smerter i brystet kan forekomme ved trykkede ribben, efter sportsskader, overbelastning og naturligvis efter operation. Smerter som ikke kræver akut lægehjælp, kan med stor succes afhjælpes med vores kombinationsbehandlinger. 

Play Video

Smertebehandling af skader i bryst

Er skaden sket ved ulykke eller sportsskade, er vigtigt at du hurtigst muligt får nedkølet området, så risikoen for inflammation nedsættes. Det gælder ved forstrækninger og trykkede ribben. Her skal du have lysbehandling og lokal cryo.

Forløbet inkluderer

3 x Lokal Cryo
10 x Lysbehandling
2.995,00 kr.

Behandling af bryst efter kræft

Har du gennemgået operation i brystet pga. kræftforløb, vil du sikkert opleve ophobning af væske, som kan være ret smertefuldt. Væskeophobninger  forekommer som regel i armene og øvre del af brystet. Du kan med stor fordel få lymfedrænage-behandling med vores kompressions-massage special jakke, som med blide tryk, leder væsken ud i de store lymfer og videre til blæren. Vi anbefaler denne behandling, sammen med lokal cryo-behandling, som hjælper til hurtigere heling af arvæv.

Forløbet inkluderer

3 x Lokal Cryo
3 x Kompressionsmassage
1.995,00 kr.

Restitution efter kosmetisk brystoperation

Dette behandlingsforløb er velegnet til dig, der ønsker hurtig restitution efter operation. Vores erfaring viser, at kombinationen med kompressionsmassage og lokal cryo-behandling vil halvere restitutionstiden. Med cryo-behandlingen får vi dine operationsar til at hele hurtigere og du vil kunne se resultat allerede efter to behandlinger. Når du heler hurtigere, nedsætter du risikoen for inflammation, derfor bruger vi også lysbehandling, som booster mitokondrier i vævet og medvirker til endnu hurtigere restution.

Forløbet inkluderer

3 x Kompressionsmassage
6 x Lysbehandling
6 x Lysbehandling
3.995,00 kr.
Play Video

Lokal Cryobehandling

Lokal cryobehandling er blandt andet en effektiv behandlingsform til lokal smertelindring, hurtigere sårheling, forbedret restitution m.fl.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.