Velvære for mænd

Infrarød Sauna i København - den mest effektive sauna til detoxing, vægttab, smertebehandling og wellness

Ofte bliver beslutningen om et velvære arrangement et indgået kompromis med ægtefællen eller kæresten og ender som regel med et spaophold. Det er er også rigtig rart, men er det den slags velvære de fleste mænd ønsker sig?

Ikke når vi spørger vores mandlige klienter, som bestiller behandlinger til dem selv. Her vælger de fleste en behandling som løser et problem, en behandling som kan mærkes og derfor er eksempelvis hammermassage meget populær til at løsne stramme og ømme muskler, efterfulgt af lokal cryobehandling på problemområder som skulder, nakke, albue eller andre specifikke områder.

Hammermassage

Mange mænd har skæg og det kan derfor være vanskeligt at udføre en ansigtsbehandling, men ikke når vi bruger lokal cryo. Denne berøringsfri behandling til ansigt, bliver ofte valgt fordi vi kan blæse den ekstreme kulde ind under skæg eller håret og stadig opnå et rigtig godt resultat.

Cryosauna er meget populær og ofte benyttet for at minimere skader opstået efter træning, hårdt arbejde eller for at stresse af. Kombinationen cryosauna og infrarød sauna er virkelig luksus og wellness for krop og sjæl. Først 3 minutter i cryosauna og derefter 45 minutters afslapning i infrarød sauna- Det gør underværker og det hele tager kun én time.

Er man løber eller bruger benene rigtig meget, så vælger mange vores kompressionsmassage til at restituere. Denne behandling kan med fordel kombineres med cryosauna før eller efter. Vores kompressionsmassage har også har et program til sportsmassage eller behandling af specifikke områder – det kunne være problemer med knæ, lægge, lænd mv.

Mange foretrækker denne behandling for velvære, fordi behandlingen er virkelig afstressende, løsner rigtig godt op fra fødder og helt op til brystet. Denne behandling er også berøringsfri, da dragten og maskinen gør arbejdet. Mangel på testosteron og sexlyst er blevet et samtaleemne i medierne og det kan vi gøre noget ved. Det er længe påvist, at lysbehandling med de rigtige røde lysbølgelængder, påvirker vores mitokondrier og produktion af testosteron og øger libido hos mænd.

Lysbehandling

Behandlingen varer i 12 minutter og skal gentages nogle gange for at opnå det bedste resultat. Lysbehandling er en behagelig og meget afstressende oplevelse og du kan hurtigt fornemme fremskridt i form af bedre søvn, energi og humør.

Kontakt os og hør hvordan vi hjælper dig bedst

    Share on facebook
    Share on linkedin
    Share on twitter

    Seneste indlæg