Lokal cryobehandling mod skader

Lokal cryobehandling

Hvad er skadesbehandling med lokal cryo?

Alle, der kæmper med skader, vil nyde godt af vores kuldebehandling. Egentlig er cryoterapi en slags udvidet, optimeret og noget mere intens version af at bruge en ispose på en skade. Kuldebehandlingen lindrer nemlig smerte og øger blodcirkulationen i det behandlede område.

Hvordan virker behandlingen?

Ny-opererede, kan hjælpes til hurtigere heling med en lokal cryobehandling. Især vil man opleve, at operationssår heler væsentligt hurtigere og du restituerer væsentligt hurtigere. Vi behandler arvæv efter brystoperationer, knæskader, fedtsugning mv. og du vil opleve virkelig hurtigere helingsproces og dermed pænere ar.

Lokal cryobehandling

Kan behandlingen lindre migræner og andre smerter?

Lider du af Migræne, som ofte er en halvsidig, pulserende hovedpine eller anfaldsvis hovedpine som varer fra timer til nogle døgn, vil du opleve en øjeblikkelig og markant reduktion af smerter. Vi udfører dise behandlnger akut! Så tøv ikke med at kontakte os for behandling.

Elitesportsudøvere og gigtramte

For elitesportsudøvere er cryobehandling et must, fordi hurtig restitution er alfa og omega, når man skal præstere med sin krop og mange har glæde af kuldeterapi. Gigtramte bruger fx. cryobehandlingen, fordi den virker anti-inflammatorisk. Cryoterapi bliver i dag benyttet af en lang række forskellige mennesker med en lang række forskellige behov – fx professionelle atleter, fitness-entusiaster og kronisk syge. Vi ser flere og flere henvendes sig med smerter i lysken, smerter i lænden, smerter i skulder og knæ og alle kan hurtigt mærke en forbedring med lokal cryobehandling. 

Kan behandlingen lindre smerter ved tandskade?

Vores lokale kryo er anbefalet når du har smerter efter tandskade, tandbyld eller lignende, så ring og spørg hvis du er i tvivl. Under en lokal cryobehandling, blæses der iskold damp på det berørte område. Det opleves som bølger af kulde, der rammer huden. Det er meget forskelligt, hvordan folk beskriver følelsen, men de fleste føler lettelse, idet smerter fra hævede led eller skader lindres. Ved ansigtsbehandling vil du føle det virkelig behageligt, afstressende og meget afslappende. Du oplever en prikkende følelse under behandlingen, efterhånden som det behandlede område nedkøles og det er helt smertefrit.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Seneste indlæg