Den rigtige Cryosauna

Behandling i en cryosauna er en kold og dejlig oplevelse. Vi foreslår at du kigger på Trustpilot og ser hvad vores klienter mener om denne behandling

Om behandling i vores cryosauna

To-tre minutter i 130 minusgrader gør underværker for kroppens evne til at hele sig selv, prøv at se vores klient-videoer. Kryo betyder kold på græsk, og det er da også netop kulde, som kroppen udsættes for i en cryosauna. Kryoterapi eller kryobehandling bruges af verdens bedste atleter og nu har du også muligheden for få denne behandling. 

Selve behandlingen tager 3 minutter. Der kan være tilfælde, hvor temperaturen ikke når under 16 grader, som er målet og sker det, så tilbydes du et ekstra minut i cryosaunaen. 

1 person

Sko, handsker, håndklæde

I Crysaunaen er det bedst at dække sensitive områder. Derfor bør du gå i Cryosauna med BH & trusser / boksershorts og sokker

Ofte stillede spørgsmål om vores cryosauna

Først skal du afklæde dig alt tøj og smykker af metal. Du får udleveret badekåbe, handsker og varme tøfler, da fødder og hænder er under størst påvirkning under behandlingen. Du må gerne være iklædt egne shorts og evt. BH uden metalbøjler eller spænder under behandlingen. Herefter træder du ind i saunaen – dit hoved stikker ud øverst.

Når behandlingen går i gang, vil du opleve bølger af kulde, der rammer din krop. Du kan til enhver tid afbryde behandlingen, der varer max tre minutter. Førstegangsbrugere anbefales at starte med max to minutters behandling.

Det er meget forskelligt, hvordan folk beskriver følelsen. Nogle finder behandlingen behagelig og afslappende, andre bliver næsten euforiske, men stort set alle føler en fornemmelse af glæde og øget vitalitet.

Under hele opholdet i cryosaunaen har du øjenkontakt med assistenten, der guider dig gennem behandlingen. Assistenten har fuldt fokus på dig og kan til enhver tid ændre saunaens indstillinger efter dine ønsker. Når behandlingen er slut, max tre minutter senere, træder du ud af saunaen og klæder dig på igen. Du kan også vælge at fortsætte direkte til EMS-træning eller anden behandling. De fleste oplever øget energi efter en cryobehandlingen, derfor kan det være oplagt at kombinere behandlingen med træning straks i forbindelse med fx genoptræning.

Nej. Man vil opleve en prikkende følelse under den to-tre minutter lange behandling, efterhånden som kroppen nedkøles.  På samme måde som en almindelig sauna kan være +100 grader varm og alligevel føles behagelig er cryosauna bare med minusgrader og det føles også behageligt. I begge typer saunaer opholder du dig i tør luft og det føles derfor ikke ubehageligt.

Play Video

Cryosauna

Opnå alle de fordele, som er forbundet med kuldebehandling. 

Book en tid til vores cryosauna

Book en tid til vores cryosauna ved at følge linket nedenfor. Vælg mellem en enkelt behandling eller køb et klippekort, og få rabat på flere behandlinger.

Treatness.dk anbefaler - Kombinationsbehandlinger

Ved at kombinere din cryobehandling i vores cryosauna med én eller flere af vores andre behandlinger, vil du mærke og opleve en endnu større effekt af dine behandlinger.

Vore behandlinger kommer nemlig med hver deres unikke effekt og påvirkninger, som tilsammen sørger for en komplet og fuldkommen behandling af krop og sind.

 

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.