Kort om fibromyalgi

Hvad er Fibromyalgi? Fibromyalgi kan give forskellige symptomer, som typisk veksler fra dag til dag. Typiske kendetegn er kroniske og diffuse muskel- og ledsmerter – ofte ledsaget af træthed. Selve ordet fibromyalgi betyder smerter i sener og muskler. Sygdommen kan på nuværende tidspunkt ikke helbredes, men man kan leve et godt liv med støtte og behandling. Fibromyalgi er kendetegnet ved en såkaldt “generaliseret smertetilstand”. Det vil sige, at du oplever smerte i alt væv og fra alle muskler, senetilhæftninger og led. Du kan opleve at have ondt i hele kroppen og her hjælper vi dig med den rigtige sammensætning af behandling, som det offentlige system desværre ikke tilbyder – endnu!

Play Video

Kombinationsbehandling

Mod Fibromyalgi

Fibromyalgi er en reumatologisk sygdom, der er kendetegnet ved smerter i musklerne, træthed og nedsat fysisk udholdenhed. Sygdommen er kendetegnet ved en såkaldt “generaliseret smertetilstand”. Det vil sige, at du oplever smerte i alt væv og fra alle muskler, sene tilhæftninger og led. Du kan have en følelse af at “have ondt over det hele”. Brug behanlingsforløbet her og oplev en væsentlig lettelse af dine smerter, allerede efter 1-2 bahandlinger

Forløbet inkluderer

4695 DKK

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger

Mod Fibromyalgi

Udfyld venligst kontaktformularen og beskriv evt. med få ord hvad årsagen er til at du ønsker behandling.

Vi vil herefter kontakte dig med henblik på at tilrettelægge dit behandlingsforløb. Husk at oplyse om, hvorvidt du vil kontaktes pr. mail eller telefon.

    wellnessdag for 2
    20190909_173638

    Tilmed dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.