Slankeforløb

Slankeforløb med GARANTI for vægttab på kun 4 uger

Er du topmotiveret og du har et stort ønske om en bedre livsstil ?

-Så er det lige nu du skal slå til – for dette nye forløb har aldrig tidligere været tilgængeligt i Danmark.

Det giver  meget mening, at kombinere de nyeste teknologier med støttende behandlinger og nogle få ændringer i måden at tænke på. Vi beder dig ikke om at dyrke mere motion! Vi propper dig heller ikke med opskrifter og juicekure eller giver dig løftede pegefingre, men vi guider dig gerne, så du når dine mål🤗

Hvor nemt er det så?

Du kommer til at benytte de nyeste teknologier inden for fedtforbrænding, hvor du IKKE selv skal gøre noget aktivt, nemt ik’?🤭 Lyder det for godt til at være sandt? Det ér godt og det ér sandt. Eksperter verden over, har forlængst fundet ud af, at kombinationen cryosauna, infrarød sauna og kompressionsmassage, får dig til smide overflødige kilo 💪 Så skal vi ikke bare komme igang?🙏🏻

Behagelige behandlinger og vægttab

1) Du skal slappe af i 30 minutter i vores Infrarøde Sauna, som har 3 specielle typer rødt lys.  Det er lys-bølgelængder, der bl.a. får dig til at opnå en kalorieforbrænding på 600-800 kalorier pr behandling – ikke ringe vel? Herudover vil du kunne mærke eventuelle smerter blive reduceret markant. 

2) Du skal også have behandling i Cryosaunaen. Denne behandling er en kuldebehandling, men på den behagelige måde, fordi behandlingen foregår med tør luft og ved lav temperatur på ca. 140 minusgrader, så du mærker ikke ubehag på samme måde, som hvis det var iskoldt vand. Kalorieforbrændingen pr. behandling er her ca. 600-1200 kalorier pr. gang, som du forbrænder hen over 48 timer. Selve behandlingen varer kun i 3 minutter.

3) Den tredje behandling, som hjælper dig i dit slankeforløb er lymfe- og kompressionsmassage. Her ligger du igen og slapper af og denne gang er det 60 minutter som behandlingen varer. Her opnår du en væsentlig reduktion af væske, øget blodomløb, øget vægttab, mindre cellulite og mange andre fordele.

Det her sker, når du har tilmeldt dig

Vi ringer dig op, så skriv venligst i hvilket tidsrum det passer dig bedst at blive kontaktet. Her har du også  mulighed for at få svar på  spørgsmål.  

Slankeforløb

Forløbet inkluderer 

4 x Cryosauna

4 x Infrarød sauna

4 x Kompressionsmassage 60 min

Normalpris Kr. 5.940

SPAR Kr. 945,00

NU KUN 4.995,00

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Seneste indlæg