Kort om forbedring af fysisk performance

Uanset hvilken fysisk træning du nyder og finder interessant, så vil du have behov for restitution, for at opnå endnu bedre resultater og progression i dit forløb. Du kender det sikkert, at der pludselig opstår noget uventet – en skade er på vej. Du ignorerer den, men du må overgive dig og holde pause. Træning udløser endorfiner og vi ved alle, at man faktisk kan blive lidt afhængig af dette trænings-kick. Derfor er frustrationen stor, når du må holde en uønsket pause fra træningen. Verdens bedste atleter oplever det samme som dig, men de er hurtigt på benene igen, fordi de får de bedste behandlinger som virker! Vi har “kopieret” de bedste behandlings- og performance forløb og du kan gøre brug af dem nu!

Play Video

Generel boost af energi

Dette pakkeforløb er velegnet til dig, som ønsker øget energi og dermed bedre performance uanset fysiske formål og aktiviteter. Dette er ikke et quick-fix, men et forløb, som med sikkerhed vil give dig payout på kort tid. Bemærk besparelsen!

Forløbet inkluderer

6 x Cryosauna
6 x Infrarød Sauna
20 x Lysbehandling
4.995,00 kr.

Performanceforløb

Til dig, som bruger mange timer på din sport. Til dig, som sætter sig mål og tracker resultater – du ved om nogen, at der ikke findes “naturlige” genveje til hurtig og bedre resultater – der skal gentagne træninger til og hårdt arbejde. Du kan styrke dine mitokondrier med lysbehandling, øge din iltoptagelse med infrarød sauna, booste hvide blodlegemer i cryosauna og reparere småskader med lokal cryobehandling. Denne pakke er et “must have”.

Forløbet inkluderer

2 x Cryosauna
2 x Infrarød Sauna
2 x Lysbehandling
2 x Hammermassage
1.995,00 kr.
Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.