Kort om forbedring af fysisk træthed

Træthed er et problem for op mod 10 % af dem, som går til lægen. Det er ofte bekymringer for, at man har en fysisk sygdom, der fører til, at man søger læge. Lægens udfordring er at vurdere, om trætheden er et tidligt tegn på en fysisk sygdom, eller om det skyldes psykiske forhold som depression, stress eller andet. Når du ved, at den træthed som du døjer med, ikke er relateret til sygdom, så vil du finde booster-pakkerne herunder meget effektive.

Play Video

Øget fysisk energi

Velegnet til dig der ønsker forbedret energi, større koncentrationsevne, skarpere hjerne og hurtigere reaktion. Din søvn vil blive bedre, når du har været gennem dette forløb og når den er på plads, vil dit energiniveau stige. Du vil opleve at få øget libido (mere sexlyst) og bedre humør.

Forløbet inkluderer

5 x Infrarød Sauna
10 x Lysbehandling
2.995,00 kr.

Sportsforløb med energi boost

Manglende resultater og fornemmelsen af en nedadgående energikurve, kan være demotiverende. Når du fornemmer en træthed i kroppen, er risikoen for skader stor. Derfor vil du have stor fordel af, at forebygge den situation. Det gør du ved et kort energi-boost-forløb, hvor du kan mærke progression fra hver gang du har været til behandling.

Forløbet inkluderer

3 x Cryosauna
3 x Kompressionsmassage
3 x Lokal Cryo
3 x Infrarød Sauna
3 x Hammermassage
20 x Lysbehandling
6.995,00 kr.
Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Play Video

Infrarød sauna

Behandling i en infrarød sauna styrker helbred og immunforsvar, lindrer muskel- og ledsmerter, og er en god behandling til forøget vægttab.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.