Lysbehandling

Behandling med lysterapi har en lang række gavnlige effekter lige fra smertelindring, til restitution, bedre søvn, mindre stress og meget mere.

Om lysbehandling

Behandling med rødt lys med en helt specifik bølgelængde og er kendt som ATP-booster. Roger Seheult, Professor MD i MedCram, er kommet med nye resultater fra januar 2023 i et spændende randomiseret kontrolforsøg, der viser virkningerne af nær infrarødt lys på personer med COVID-19.  (Denne video blev optaget den 2. januar 2023) Dr. Paul Nogier er verdenskendt inden for forskningen med de 7-Nogier frekvenser A-G. De 7 frekvenser omhandler: Cellulær vitalitet, Autonom nervebalance, Muskel og blodcirkulation, Sind- og krops-stress-balance, Perifert nervesystem, Hormonbalance og Hjerneaktivering. 

10-12 minutter, optimalt 2-3 behandlinger pr uge.

1 person

At instruerer dig i hvordan du skal bruge lyset

Intet krav om tøj eller håndklæde. Du bliver ikke svedig

Play Video

Lysbehandling

Hanne fortæller her hvordan hun oplever lysbehandling

 

RD Red Dot lyspanel

Book en tid til lysbehandling ved at følge linket nedenfor. Vælg mellem en enkelt behandling eller køb et klippekort, og få rabat på flere behandlinger.

Treatness.dk anbefaler - Kombinationsbehandlinger

Ved at kombinere din lysbehandling med én eller flere af vores andre behandlinger, vil du mærke og opleve en endnu større effekt af dine behandlinger.

Vores behandlinger kommer nemlig med hver deres unikke effekt og påvirkninger, som tilsammen sørger for en komplet og fuldkommen behandling af krop og sind.

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.