Udtalelser

Katrine, 47 år

”Jeg var lidt nervøs i starten -120 grader i tre minutter lyder ret ekstremt – men det var faktisk ikke så slemt. Efter 3 minutter hvor kulden først til sidst begyndte at bide for alvor, var behandlingen allerede slut. Jeg havde en fantastisk følelse i kroppen og mit energiniveau var helt i top, derudover var mine myoser i nakken helt forsvundet. Jeg skal helt sikkert gøre det igen”

Naja, 76 år

”Nu strikker jeg igen! Mine fingre er meget gigtplagede, i perioder helt stive med smerter hele tiden. Efter lokal cryobehandling kan jeg bøje fingrene meget mere og nu kan jeg igen skrælle æbler og kartofler, har ikke kunnet det længe og smerterne er forsvundet meget vigtigt, og dette er kun begyndelsen!”

Asger, 18 år

”Det her er genialt og bliver uden tvivl et must for alle fodboldspillere og andre sportsudøvere. Som professionel fodboldspiller træner man hver dag og har ofte ømme muskler og småskader. Ingen tvivl om at kombinationsbehandlingen med cryobehandling, kompressionsmassage og Lysterapi optimere min restitutionstid og får mig hurtigt på benene igen.”

Helle, 56 år

”Lokal Cryoen hjælper mig med inflammationen i den store sene i mit skulderled (den klassiske overbelastning) Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en fremgang.” 

Patrick, 28 år

”Cryosaunaen virker helt fantastisk på min krop. Jeg har ikke prøvet nogen behandling som denne, hvor det går så stærkt på de her 3 minutter. Jeg er rigtig øm for tiden fordi jeg løber meget. Efter 3 minutter kom jeg ud og var frisk igen uden at være øm i kroppen.”

Jeanett, 30 år

”Kompressionsmassagen var mega behageligt og man følte sig helt let i benene bagefter! Samt at det har fjernet den uro jeg havde i benene”

Andreas, 48 år

”Allerede efter første (Lokal Cryo) behandling kunne jeg mærke markante forbedringer. Jeg har haft meget store problemer med nakken pga. piskesmæld. Så det er helt fantastisk effektivt. Jeg har ikke sovet en hel nat siden april – det prøvede jeg efter min første behandling.”

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.