Hammermassage

Behandling med hammermassage har en lang række gavnlige effekter lige fra smertelindring, til restitution, formindskning af hævelser og meget mere.

Om hammermassage

Kender du det, at du har været til massage og det var behageligt, men massøren tog ikke ordentlig fat og problemet du kom med – det er der stadig! Behandling med Theragun G3PRO hammermassage er helt sikkert noget for dig, hvis du ønsker den ultimative dybe og effektive massage, som kommer helt- og vi mener HELT i dybden!

Der findes 2 behandlinger: 15 minutter eller 30 minutter

1 person

Det bedste resultat får du med tætsiddende tøj / stramtsiddende tøj

Håndklæde til at ligge på

Tætsiddende tøj

Ofte stillede spørgsmål om hammermassage

Theragun G3PRO hammermassage, også kaldet perkussionsterapi, har til formål at, reducere smerter i musklerne. Vi bruger forskellige massagehoveder på enheden, som gør det muligt at nå de dybere muskler i kroppen. Theragun G3PRO har to hastighedsfunktioner. Standardhastigheden er 2400 omdrejninger pr. sekund eller 1750 omdrejninger pr. sekund. som er egnet til brug på særligt følsomme steder på kroppen.  Bemærk! Du behøver ikke at være afklædt for at få udbytte at massagen!

Søgte du på massage København, så er det her måske noget for dig. Hammermassage eller slagmassage som det også kaldes, er en hurtig måde at komme dybt ind i muskelvæv. Ofte spænder vi op i balder og lænd og det kan sætte sig som smerter i skulder og nakke. Med hammermassage kan vi hurtigt lokalisere problemet og behandle nænsomt med de forskellige behandlingshoveder, som monteres på maskinen. oplev hvor hurtigt du kan komme af med smerter i skulder,  nakke og arme med få behandlinger. Fysiurgisk hammermassage er en dybdegående massage som koncentrerer sig om de dybe muskler og bindevævet i kroppen. Vi anbefaler behandlingen til eksempelvis muskelspændinger. Det kan ofte anbefales at kombinere massagen med efterfølgende lokal cryobehandling så den eventuelle skade nedkøles og inflammation minimeres.

Play Video

Hammermassage

Hammermassage er en effektiv massageform til behandling af skader, som virker smertelindrende, og forbedrer kroppens evne til at restituere.

Book en tid til hammermassage

Book en tid til hammermassage ved at følge linket nedenfor. Vælg mellem en enkelt behandling eller køb et klippekort, og få rabat på flere behandlinger.

Treatness.dk anbefaler - Kombinationsbehandlinger

Ved at kombinere din hammermassage med én eller flere af vores andre behandlinger, vil du mærke og opleve en endnu større effekt af dine behandlinger.

Vore behandlinger kommer nemlig med hver deres unikke effekt og påvirkninger, som tilsammen sørger for en komplet og fuldkommen behandling af krop og sind.

Du kan se mere om vores kombinationsbehandlinger her.

Jan Hansen

Stifter af Treatness.dk

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.