Hammermassage

Bemærk! Du behøver ikke at være afklædt for at få udbytte af massagen.

Kender du det, at du har været til massage og det var behageligt, men massøren tog ikke ordentlig fat og problemet du kom med – det er der stadig! Behandling med Theragun G3PRO hammermassage er helt sikkert noget for dig, hvis du ønsker den ultimative dybe og effektive massage, som kommer helt- og vi mener HELT i dybden!

Theragun G3PRO hammermassage, også kaldet perkussionsterapi, har til formål at, reducere smerter i musklerne. Vi bruger forskellige massagehoveder på enheden, som gør det muligt at nå de dybere muskler i kroppen. Theragun G3PRO har to hastighedsfunktioner. Standardhastigheden er 2400 omdrejninger pr. sekund eller 1750 omdrejninger pr. sekund. som er egnet til brug på særligt følsomme steder på kroppen.  Bemærk! Du behøver ikke at være afklædt for at få udbytte at massagen!

Søgte du på massage København, så er det her måske noget for dig. Hammermassage eller slagmassage som det også kaldes, er en hurtig måde at komme dybt ind i muskelvæv. Ofte spænder vi op i balder og lænd og det kan sætte sig som smerter i skulder og nakke. Med hammermassage kan vi hurtigt lokalisere problemet og behandle nænsomt med de forskellige behandlingshoveder, som monteres på maskinen. oplev hvor hurtigt du kan komme af med smerter i skulder,  nakke og arme med få behandlinger. Fysiurgisk hammermassage er en dybdegående massage som koncentrerer sig om de dybe muskler og bindevævet i kroppen. Vi anbefaler behandlingen til eksempelvis muskelspændinger. Det kan ofte anbefales at kombinere massagen med efterfølgende lokal cryobehandling så den eventuelle skade nedkøles og inflammation minimeres.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.