Hvad er hammermassage?

Behandling med hammermassage er en virkelig effektiv måde at nå i dybden hvis du har muskelgrupper som ikke kan nåes ved almindelig massage.

Vores hammermassage behandling udføres med en Theragun G3PRO og arbejder med en standardhastighed på 2400 omdrejninger pr. sekund eller med 1750 omdrejninger pr. sekund, som er egnet til brug på særligt følsomme steder på kroppen.

Når den almindelige massage ikke løser problemet

Kender du det at du har været til massage og det var behageligt, men massøren tog ikke ordentlig fat og problemet du kom med – det er der stadig!

Theragun G3PRO hammermassage, også kaldet perkussionsterapi, har til formål at, reducere smerter i musklerne. Vi bruger forskellige massagehoveder på enheden, som gør det muligt at nå de dybere muskler i kroppen.

Behandling med Theragun G3PRO hammermassage er helt sikkert noget for dig, hvis du ønsker den ultimative dybe og effektive massage, som kommer helt – og vi mener HELT i dybden!

Theragun G3PRO har to hastighedsfunktioner. Standardhastigheden er 2400 omdrejninger pr. sekund eller 1750 omdrejninger pr. sekund. som er egnet til brug på særligt følsomme steder på kroppen.

Bemærk! Du behøver ikke at være afklædt for at få udbytte at massagen!

Få løst dit problem med en enkelt eller blot få behandlinger

Hammermassage, eller slagmassage som det også kaldes, er en hurtig måde at komme dybt ind i muskelvæv. Du oplever hurtigt at du kommer af med smerter i skulder, nakke og arme med få behandlinger.

Ofte spænder vi op i balder og lænd, og det kan sætte sig som smerter i skulder og nakke. Med hammermassage kan vi hurtigt lokalisere problemet, og behandle effektivt med de forskellige behandlingshoveder som monteres på maskinen.

Fysiurgisk hammermassage er en dybdegående massage som koncentrerer sig om de dybe muskler og bindevævet i kroppen. Vi anbefaler behandlingen til eksempelvis muskelspændinger.

Det kan ofte anbefales at kombinere massagen med efterfølgende lokal cryobehandling, så den eventuelle skade nedkøles og inflammation minimeres.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Seneste indlæg