fbpx

Inviter en ven - og få 2 x gavekort på 100,-

Når du har fået én eller flere behandlinger hos Treatness.dk vil vi gerne sige tak. Det vil vi gøre ved at give dig et gavekort på kr. 100,- til en valgfri behandling, men ikke nok med det, vi vil også forære et gavekort på kr. 100,- til en af dine venner. 

Hvordan får jeg et gavekortet? Når du har fået behandling i klinikken, så oplys i receptionen, at du gerne vil invitere en ven. Nu opretter vi en kode som du kan give din ven. Når din ven ønsker en behandling skal behandlingen bookes på dette link BOOK TID -behandlingen betales i klinikken.1

 

Når din ven har booket og betalt for en behandling og fået rabatten, så kan vi se at koden er brugt og du har nu optjent kr. 100,- til dig selv og til hvilken som helst behandling – nemt ik’? -og du kan gøre dette flere gange, bare det er en ny ven hver gang😊

Afspil video

Infrarød sauna

Behandling i en infrarød sauna styrker helbred og immunforsvar, lindrer muskel- og ledsmerter, og er en god behandling til forøget vægttab.

Afspil video

Lokal Cryobehandling

Lokal cryobehandling er en blandt andet en effektiv behandlingsform til lokal smertelindring, hurtigere sårheling, forbedret restitution m.fl.

Afspil video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Afspil video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Afspil video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

Afspil video om Hammermassage

Hammermassage

Behandling med hammermassage har en lang række gavnlige effekter lige fra smertelindring, til restitution, formindskning af hævelser m.m.

Kontakt os og hør nærmere

Ring til eller skriv og fortæl hvilke symptomer eller bivirkninger du har, så vil vi guide dig så du får den behandling, der passer bedst til dig.