Inviter en ven - og få 2 x gavekort på 100,-

Hvordan får jeg et gavekortet? Når du har fået behandling i klinikken, så oplys i receptionen, at du gerne vil invitere en ven. Nu opretter vi en kode som du kan give din ven. Når din ven ønsker en behandling skal behandlingen bookes på dette link BOOK TID

Koden indtastes når din ven booker, og rabatten på 100 kr. fratrækkes. Herefter kan du benytte den samme kode en enkelt gang på din næste behandling. nemt ik’? -og du kan gøre dette flere gange, bare det er en ny ven hver gang 🙌

Play Video

Infrarød sauna

Behandling i en infrarød sauna styrker helbred og immunforsvar, lindrer muskel- og ledsmerter, og er en god behandling til forøget vægttab.

Play Video

Lokal Cryobehandling

Lokal cryobehandling er en blandt andet en effektiv behandlingsform til lokal smertelindring, hurtigere sårheling, forbedret restitution m.fl.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Play Video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

Play Video about Hammermassage

Hammermassage

Behandling med hammermassage har en lang række gavnlige effekter lige fra smertelindring, til restitution, formindskning af hævelser m.m.

Kontakt os og hør nærmere

Ring til eller skriv og fortæl hvilke symptomer eller bivirkninger du har, så vil vi guide dig så du får den behandling, der passer bedst til dig.

    wellnessdag for 2
    20190909_173638

    Tilmed dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.