Kort om hovedsmerter

Behandling med ekstrem kulde, har vist sig at have signifikant positiv indflydelse på smerter i hoved og nakkeregionen. Vi bruger lokal cryo som under kontrollerede forhold, bringer temperaturen på hudens overflade ned til mellem 4 og 12 grader, alt afhængig af, hvilken lidelse der skal behandles for. Kulden påføres jævnt fordelt i et område i op til 12 minutter. Vi har udført flere end 5.000 behandlinger, og vi oplever en stigende interesse for behandlingerne, ikke mindst fordi resultaterne kommer meget hurtigt. Se mere om vores kombinationsbehandlinger herunder.

Play Video

Hjernerystelse

Effektivt behandlingsforløb til dig som har fået hjernerystelse og eller læsioner i hovedet. Behandling med ekstrem kulde vil give dig en markant hurtigere restitution, færre smerter og bedre søvn.

Forløbet inkluderer

3 x Lokal Cryo
3 x Lysbehandling
1.695,00 kr.
Play Video

Lokal Cryobehandling

Lokal cryobehandling er en blandt andet en effektiv behandlingsform til lokal smertelindring, hurtigere sårheling, forbedret restitution m.fl.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.