Kort om behandling af hudsygdomme

Psoriasis er en hudsygdom, hvor der ses en øget aktivitet af immunforsvaret i overhuden, altså en tilstand, der minder om betændelse, og som kan give udslæt på store dele af huden. Sygdommen varierer meget fra person til person. Rosacea er en kronisk betændelse af huden i ansigtet. Symptomer: Huden i panden, over næse og kinder bliver rød og hævet. Man kan se små udvidede blodkar. Efterhånden kan der opstå bumser. Hvis du har – eller har haft – Børneeksem, er du særligt udsat for at udvikle kontakteksem. Omkring hver 10. voksne dansker har Kontakteksem. I mange tilfælde opstår eksemet før 20-årsalderen, og kvinder får hyppigere Kontakteksem end mænd. Vi tilbyder lysbehandling og Cryoterapi til at afhjælpe smerter, udslæt og ubehag.

 

Play Video

Behandlingsforløb af hudsygdomme

Det er vigtigt, at du kontakter din læge , så du får den rette rådgivning omkring din hudsygdom. Vi har med stor succes hjulpet flere end 1000 personer, med at opnå en pænere hud. Det kan være du døjer med kløe og udslæt eller har ekstrem tør hud – her vil du have gavn af lysbehandling og cryoterapi med lokal Cryo-behandling.

Forløbet inkluderer

5 x Lokal Cryo
10 x Lysbehandling
1.995,00 kr.
Play Video

Lokal Cryobehandling

Lokal cryobehandling er en blandt andet en effektiv behandlingsform til lokal smertelindring, hurtigere sårheling, forbedret restitution m.fl.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.