Hvad er en infrarød sauna?

Infrarød sauna

Hvad er forskellen på en gammeldags og vores infrarød sauna?

Vores infrarøde sauna fra Sunlighten sauna, varmer kroppen op indefra – frem for blot at opvarme luften.

Stofskiftet og forbrændingen øges, men er det godt? Ja, fordi, med en af de mange forskellige programmer saunaen indeholder, kan du forbrænde cirka 600-800 kalorier på en enkelt behandling, men du bestemmer selv hvilket program du ønsker.

Så stort JA til “kan man tabe sig i infrarød sauna?”

Hvad kan vores infrarøde sauna?

Vores infrarøde teknologi bidrager til en terapeutisk behandling, der ikke kun er afslappende, men også gavnlig for dit helbred.

De 3 typer rødt lys kan lindre led- og muskelsmerter, mindske stress og spændinger igennem muskler og væv.

Du kan under behandlingen lytte til afstressende musik fra kabinens gode højttalere, som afgiver lette vibrationer i bænken du sidder eller ligger på i takt med musikken.

Hvordan virker infrarød sauna?

Infrarøde saunaer virker ved at varme kroppen indefra, med en lavere overfladetemperatur, så du kan undgå ubehagelig varme og sved (hvis det er det du ønsker).

Med en temperatur mellem 40-65 grader via en Solocarbon heater er infrarød sauna et behageligt og friskt alternativ til den normale sauna. Sunlighten Sauna er verdens eneste sauna med Mid, Near and Far infrared light.

Lang infrarød (FIR) stråling (λ = 3–100 μm) er en underinddeling af det elektromagnetiske spektrum, der er undersøgt for biologiske effekter. Målet med denne gennemgang er at dække brugen af en yderligere underinddeling (3–12 μm) af dette bølgebånd, der er observeret både in vitro og in vivoundersøgelser, for at stimulere celler og væv, og betragtes som en lovende behandlingsmodalitet under visse medicinske tilstande.

Teknologiske fremskridt har givet nye teknikker til levering af FIR-stråling til menneskekroppen. Speciallamper og saunaer, der leverer ren FIR-stråling (eliminerer fuldstændigt det nær- og melleminfrarøde bånd) er blevet sikre, effektive og udbredte kilder til at skabe terapeutiske effekter. 

Hvem kan have gavn af infrarød sauna?

Med en bred vifte af fordele kan infrarød sauna behandling gavne alle, om det omhandler muskelsmerter, hudirritation, stress, vægttab eller wellness.

Hvor ofte infrarød sauna? Det kommer an på formålet. Er målet vægttab, så er to gange pr. uge optimalt. Du skal bare drikke rigeligt med vand, for du vil opnå en effektiv detoxing i forløbet.

Er du vinterbader, så book tid til lige efter din dukkert eller brug vores cryosauna og så direkte ind i den infrarøde sauna – den oplevelse fås ikke bedre.

Hvem kan ikke modtage denne behandling?

Personer med  pacemaker eller personer som er i behandling med blodfortyndende medicin skal først rådføre sig med egen læge, om det er ok at bruge infrarød sauna.
Det samme gør sig gældende, hvis du lider af alvorlige hjertesygdomme. Vi anbefaler ikke at du benytter saunaen, hvis du er gravid eller ammende.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Seneste indlæg