Hvad er Lymfe- og Kompressionsmassage?

Kompressions og lymfedrænage

Vores lymfe- og kompressionsmassage virkelig populær, så vi har købt en dragt mere og det betyder, at du og en du holder af, kan få behandlingen samtidig. Det er rigtig hyggeligt og samtidig mega effektivt. 

Hvad kan man så bruge denne behandling til?

Kompressionsmassage, efter den danske læge Dr. Vodders metode, er massage med langsomt pulserende pres rundt om underkroppen: ben, hofter og mave, startende eksempelvis ved fødderne, hvilket øger blodgennemstrømningen og reducerer træthed og ømhed i musklerne. Vi har også jakke til kompression, som er særlig velegnet til at behandle arm og skulderproblemer, så som museskader, tennisalbue, golfalbue. piskesmæld / whiplash og nakkesmerter. Kompressionsmassage er en meget brugt massageform til elitesportsudøvere, der hurtigt skal restituere musklerne efter en præstationmen er også en populær behandling til forbedret restitution og reduktion af arvæv. Lymfemassage er i familie med kompressionsmassagen. Her får man, med blide tryk, lymfevæsken ledt væk fra de steder i kroppen, hvor lymfekirtlerne ikke virker, og hen til lymfer, som stadig fungerer, så døjer du med lymfødem, skal du helt sikkert prøve behandlingenda kompressionsmassagen fungerer som en effektiv lymfedrænage.

Hvordan foregår behandlingen?

Når du ankommer, skal du skifte til strømpebukser eller leggins / løbetights uden lynlås! eller lange underbukser. Herefter lægger vi dig i dragten og lyner den langs siderne og indstiller trykket. Behandlingen foregår ved at via 24 kanaler pustes op med et kontrolleret tryk. Trykket bestemmer du selv hvor kraftigt det skal være. Vi lytter til dine grænser og justerer undervejs, men mere tryk er som regel bedre.

Hvem bruge denne behandling? 

Mange oplever hævede og væskespændte arme og ben efter fx kræftforløb, hvor især strålebehandling kan føre til ophobning af lymfevæske – så her er denne bahndling meget effektiv. Behandlingen virker også som et effektivt middel til forbedret restitution, da kroppens celler opnår en hurtigere iltning under behandlingen, hvilket får kroppen til at hele hurtigere. Samtidig hæfter hudens lag hurtigere sammen, hvilket gør at arvæv heler pænt.  Efter behandling med kompressionsmassage, vil du opleve en stor forbedring. når behandlingen er afsluttet, føles kroppen let og veltilpas. Du kan i øvrigt forvente hurtigt at gå ned i vægt efter behandling.

Mommy Makeover

Denne behandling bliver flittig brugt efter mommy makeover operationer, fedtsugning, reduktion af maveskind, brystreduktion, efter brystløft og brystimplantater, efter Brazilian butt lift mv.. Du vil opleve en signifikant forbedring allerede efter første behandling

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Seneste indlæg