Kort om behandling mod koncentrationsbesvær

Ifølge Netdoktor, er det er vigtigt at huske på, at en depression rammer næsten alle hjernens funktioner – ikke kun vores følelser. Mange deprimerede oplever at have problemer med at koncentrere sig og med at huske. Det kan forekomme dem umuligt at tage beslutninger om selv de mest simple ting, og de kan have besvær med at planlægge, hvad de skal gøre for at få dagligdagen til at fungere. Hvis man også er oppe i årene, kan det til forveksling ligne forkalkning eller Alzheimers sygdom  Opdager man ikke den rette sammenhæng, kan det få meget alvorlige følger, fordi man derved kommer til at undlade at behandle depressionen og måske i stedet flytter ens pårørende på plejehjem. Vi opfordrer dig til at søge læge for at få en diagnose. Men, du kan gøre meget selv, så brug behandlingerne her under og mærk forskellen ret hurtigt.

Play Video

Kombinationsbehandling

Koncentrationsbesvær

Døjer du med koncentrationsbesvær så er dette behandlingsforløb velegnet til dig. Lysbehandlinger med de rette lysbølger, har vist at have stor effekt på blandt andet dårlig søvn – den bliver nu bedre! Koncentrationsbesvær opstår ofte fordi vi bekymrer os. Det er en naturlig del af det at være menneske. Men  at bekymre sig kan udvikle sig til en negativ spiral, hvor tankerne myldrer rundt i hovedet, og vi har svært ved at komme i gang med opgaver, slappe af eller falde i søvn. 825 1950 

Forløbet inkluderer

4595 DKK

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger

Koncentrationsbesvær

Udfyld venligst kontaktformularen og beskriv evt. med få ord hvad årsagen er til at du ønsker behandling.

Vi vil herefter kontakte dig med henblik på at tilrettelægge dit behandlingsforløb. Husk at oplyse om, hvorvidt du vil kontaktes pr. mail eller telefon.

    wellnessdag for 2
    20190909_173638

    Tilmed dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.