Kort om behandling efter kræftforløb

Typiske senfølger, iflg. Rigshospitalet, som du kan opleve er: Angst, Angst for tilbagefald, Depression, Føleforstyrrelser, Hjerte- og lungeproblemer, Hormonforstyrrelser, infertilitet, Hukommelses- og koncentrationsbesvær, Knogleskørhed, Mund- og tandproblemer, ny primær kræftsygdom, Seksuelle problemer, Smerter f.eks. i led og muskler, Søvnproblemer, Tarm- og urinvejsproblemer, Træthed og Ændret kropsopfattelse. Mange af disse senfølger arbejder vi med hver dag med stor succes.  Vi hjælper med øget livskvalitet og med behandling af mange af dine gener.

Play Video

Behandling efter fjernelse af hele brystet (mastektomi)

Da situationer er vidt forskellige fra person til person under og efter et kræftforløb, tilbydes denne behandling ud fra hvad vi oplever at gennemsnittet af klienter har glæde af. Du bør rådføre dig med din læge inden du beslutter dig for behandlingen. Kompressionsmassage er effektivt til dig, der døjer med følelses besvær i armene. Du vil hurtigt kunne mærke en forandring og begynde at få følelserne tilbage. Væskeophobninger ses ofte, når lymfeknuder er blevet fjernet og her er samme behandling velegnet. Vi bruger en speciel jakke, som har 24 trykkamre, hvor alle kamre kan justeres efter behov. Vi dræner ligeså forsigtigt væsken ud i de fungerende lymfer og det er smertefrit. Behandlingen varer 60 minutter. Vi gør også brug af lokal cryo til behandling af arvæv.

Forløbet inkluderer

2 x Lokal Cryo
4 x Kompressionsmassage
2.195,00 kr.

Behandling af væskeophobning i hele kroppen

Effektiv lymfedrænage af væskeansamlinger i kroppen efter kræftforløb. Her skifter vi ved hver anden behandling mellem kompressionsjakke og kompressionsbukser. Det er ikke muligt at få behandling med jakke og bukser samtidig, da trykket vil blive for stort. Vi bruger en dragt som udfører behandlingen efter Dr. Vodder metoden, en metode som er kendt i hele verden som den bedste metode.

Forløbet inkluderer

3.795,00 kr.

Behandling af væskeophobning i ben

Ophobninger af væske i ben og fødder, kommer ofte i tiden efter operationer. Nogle får fjernet lymfekarrene på grund af kræft og andre fordi, de har gennemgået en kosmetisk operation. Af de ca. 600 lymfeknuder, kan vi godt “undvære” nogle af dem, men det kan give dig problemer med at lede væske væk fra dine ben. Dette løser vi med kompressions-massage.

Forløbet inkluderer

6 x Kompressionsmassage
2.295,00 kr.

Behandling af søvnbesvær

Problemer med ringe søvn er ofte en senfølge og såfremt du er erklæret rask og helt fri for kræft, vil lysbehandling og cryosauna hurtigt kunne hjælpe dig tilbage til den gode dybe søvn. Behandlingerne vil give dig mere energi og forbedre humøret. Lysbehandlingen med rødt lys booster dine celler i kroppen og herunder dine mitokondrier. Derfor skal du være erklæret rask, så du ikke booster uønskede celler til at blive stærkere. Lyset kan ikke kende forskel.

Forløbet inkluderer

3 x Cryosauna
10 x Lysbehandling
2.295,00 kr.
Play Video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.