Kort om smerter i hele kroppen

Oplever du smerter i hele kroppen, kan det skyldes flere forskellige årsager. Vi opfordrer dig til at søge læge og få en diagnose. Bliver du ikke mødt med løsninger, som du er tilfreds med, så skal du gøre dig selv den tjeneste, at prøve vores kombinationsbehandlinger. Forskellige smerter som vi har god erfaring med at kunne afhjælpe er: Gigt, inflammation, skader og spændinger i kroppen.

Play Video

Smertebehandling i hele kroppen

Jeg har smerter og ubalance i kroppen, hvad er godt for mig? Hvis du føler det sådan, så vil du have stor effekt af vores kombinationsbehandlinger. Måske du selv kender årsagen til dit ubehag? Vi har erfaring med at behandle ubalance i kroppen og det gør vi med lysbehandling, cryosauna og infrarød sauna. Disse 3 behandlinger har stor effekt på smerter, søvn, energi og dit humør – prøv forløbet og mærk det på egenkrop.

Forløbet inkluderer

3 x Cryosauna
3 x Infrarød Sauna
3 x Lysbehandling
2.495,00 kr.

Smertebehandling mod gigt i hele kroppen

Jeg har gigt og/eller inflammation i hele kroppen, hvad kan jeg gøre? Du vil opleve en væsentlig reduktion, når du lider af gigtsmerter, men en ting er sikkert – du SKAL have kuldebehandling i form af Cryosauna. Du bør tage et forløb med 2 behandlinger pr. uge i 2 uger og derefter 1 behandling pr uge, i alt 10 gange.

Forløbet inkluderer

10 x Cryosauna
2.995,00 kr.
Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.