fbpx

Lokal cryo

Behandling med lokal cryo har en lang række gavnlige effekter lige fra smertelindring, til restitution, sårheling og meget mere.

Om behandling med lokal cryo

Det er bevist at lokal cryobehandling har både kosmetiske og sundhedsmæssige fordele – hvorfor? Fordi kryoterapi er en effektiv behandlingsform, hvor et område udsættes for ekstrem kulde under kontrollerede forhold via en lasersensor, som konstant måler temperaturen på hudens overflade for at få det optimale resultat. Rehabiliteringsprocessen fortsætter i mindst 48 timer efter behandlingen, og det behandlede område vender tilbage til et endnu bedre udgangspunkt.

12 minutter = én behandling

1 person

håndklæde 

Intet – vi har hvad er skal bruges

Fordele ved cryobehandling

Cryobehandling har mange gode og gavnlige effekter, alt lige fra smertebehandling af diverse skader, forbedret restitution og sårheling, til reduktion af cellulitis og vægttab.

Ofte stillede spørgsmål om lokal cryobehandling

Det er bevist at lokal cryobehandling har både kosmetiske og sundhedsmæssige fordele – hvorfor? Fordi kryoterapi er en effektiv behandlingsform, hvor et område udsættes for ekstrem kulde under kontrollerede forhold via en lasersensor, som konstant måler temperaturen på hudens overflade for at få det optimale resultat. Rehabiliteringsprocessen fortsætter i mindst 48 timer efter behandlingen, og det behandlede område vender tilbage til et endnu bedre udgangspunkt. Er det smertefrit? Ja, du vil bemærke at det er kold, men på en behagelig måde.

Hvad gør den ekstreme kulde? Kuldebehandlingen, med minus 150 grader, øger blodcirkulationen i huden, mindsker cellulitis, strammer huden op og giver en smuk teint, øger hudens produktion af kollagen og bidrager til hudens elasticitet. Derfor kan lokal cryobehandling også bruges kosmetisk, som fx en ansigtsbehandling.  Så søger du den bedste ansigtsbehandling i København er du landet det rigtige sted.

Ansigtsbehandling til mænd med cryo er blevet meget populært – feedback fra vores mænd er, at behandlingen er hurtig, bare 10-12 minutter, der er ingen berøring og behandlingen virker!

Gentagne behandlinger øger hudens produktion af kollagen og bidrager til hudens elasticitet. I forbindelse med genoptræning kan cryobehandling med fordel kombineres med kompressionsmassage. Læs mere her [LINK].

Alle, der kæmper med skader, vil nyde godt af kuldebehandling. Egentlig er cryoterapi en slags udvidet, optimeret og noget mere intens version af at bruge en ispose på en skade. Kuldebehandlingen lindrer nemlig smerte og øger blodcirkulationen i det behandlede område. Til forskel fra en ispose, så vil du føle det rigtig behageligt at få ansigtsbehandling med lokal kryo, som påføres med en damp af kulde til hudens overflade. Du vil opleve at blive mere klar i hjernen, mere afslappet op opfrisket. 

Lider du af Migræne, som ofte er en halvsidig, pulserende hovedpine eller  anfaldsvis hovedpine som varer fra timer til nogle døgn, vil du opleve en øjeblikkelig og markant reduktion af smerter. Vi udfører dise behandlnger akut!

Men også folk, der er nyopererede, kan hjælpes til hurtigere heling med en lokal cryobehandling. Især vil man opleve, at operationssår heler væsentligt hurtigere. Vi behandler arvæv efter brystoperationer, knæskader, fedtsugning mv.  og du vil opleve ekstrem hurtig helingsproces og dermed pænere ar.

For elitesportsudøvere er cryobehandling et must, fordi hurtig restitution er alfa og omega, når man skal præstere med sin krop. Men mange har glæde af kuldeterapi. Gigtramte bruger fx cryobehandlingen, fordi den virker anti-inflammatorisk. Cryoterapi bliver i dag benyttet af en lang række forskellige mennesker med en lang række forskellige behov – fx professionelle atleter, fitness-entusiaster og kronisk syge. 

Vi ser flere og flere henvendes sig med smerter i lysken, smerter i lænden, smerter i skulder og knæ og alle kan hurtigt mærke en forbedring med lokal cryobehandling. 

Vores lokale cryo er anbefalet når du har smerter efter tandskade, tandbyld eller lignende, så ring og spørg hvis du er i tvivl.

Under en lokal cryobehandling, blæses der iskold damp på det berørte område. Det opleves som bølger af kulde, der rammer huden. Det er meget forskelligt, hvordan folk beskriver følelsen, men de fleste føler lettelse, idet smerter fra hævede led eller skader lindres. Ved ansigtsbehandling vil du føle det virkelig behageligt, afstressende og meget afslappende. Du oplever en prikkende følelse under behandlingen, efterhånden som det behandlede område nedkøles og det er helt smertefrit.

Lokal cryo

Afspil video

Daniel har fået lavet sit korsbånd for anden gang, og fik derfor behandling med lokal cryo. Efter få behandlinger var tilbagemeldingen var der gode fremskridt.

Book en tid til lokal cryobehandling

Book en tid til lokal cryobehandling ved at følge linket nedenfor. Vælg mellem en enkelt behandling eller køb et klippekort, og få rabat på flere behandlinger.

Treatness.dk anbefaler - Kombinationsbehandlinger

Ved at kombinere din lokale cryobehandling med én eller flere af vores andre behandlinger, vil du mærke og opleve en endnu større effekt af dine behandlinger.

Vore behandlinger kommer nemlig med hver deres unikke effekt og påvirkninger, som tilsammen sørger for en komplet og fuldkommen behandling af krop og sind.

Du kan se mere om vores kombinationsbehandlinger her.

Jan Hansen

Stifter af Treatness.dk