Lokal cryo- og ansigtsbehandling

FORDELE:

  • Smertelindring
  • Forbedret restitution
  • Hurtigere sårheling
  • Ansigtsbehandling
  • Anti-inflammatorisk effekt
  • Øget smidighed
  • Revitaliseret hud
  • Vægttab
  • Reduktion af cellulitis

HVORDAN VIRKER LOKAL CRYOBEHANDLING?

Lokal cryobehandling har både kosmetiske og sundhedsmæssige fordele. Cryoterapi er en effektiv behandlingsform, hvor et område udsættes for ekstrem kulde under kontrollerede forhold via en lasersensor, som konstant måler temperaturen på hudens overflade for at undgå frostskader. Rehabiliteringsprocessen fortsætter i 48 timer efter behandlingen, og det behandlede område vender tilbage til et endnu bedre udgangspunkt. Kuldebehandlingen øger altså blodcirkulationen i huden, mindsker cellulitis, strammer huden op og giver en smuk teint. Derfor kan lokal cryobehandling også bruges kosmetisk som fx en ansigtsbehandling. Gentagne behandlinger øger hudens produktion af kollagen og bidrager til hudens elasticitet. I forbindelse med genoptræning kan cryobehandling med fordel kombineres med kompressionsmassage. Læs mere her [LINK].

HVEM HAR GLÆDE AF LOKAL CRYOBEHANDLING?

Alle, der kæmper med skader, vil nyde godt af kuldebehandling. Egentlig er cryoterapi en slags udvidet, optimeret og noget mere intens version af at bruge en ispose på en skade. Kuldebehandlingen lindrer nemlig smerte og øger blodcirkulationen i det behandlede område. Men også folk, der er nyopererede, kan hjælpes til hurtigere heling med en lokal cryobehandling. Især vil man opleve, at operationssår heler væsentligt hurtigere.

For elitesportsudøvere er cryobehandling et must, fordi hurtig restitution er alfa og omega, når man skal præstere med sin krop. Men mange har glæde af kuldeterapi. Gigtramte bruger fx cryobehandlingen, fordi den virker anti-inflammatorisk. Cryoterapi bliver i dag benyttet af en lang række forskellige mennesker med en lang række forskellige behov – fx professionelle atleter, fitness-entusiaster og kronisk syge.

HVORDAN FOREGÅR LOKAL CRYOBEHANDLING?

Under en lokal cryobehandling, blæses der iskold damp på det berørte område. Det opleves som bølger af kulde, der rammer huden. Det er meget forskelligt, hvordan folk beskriver følelsen, men de fleste føler lettelse, idet smerter fra hævede led eller skader lindres. Ved ansigtsbehandling vil du føle det virkelig behageligt, afstressende og meget afslappende. Du oplever en prikkende følelse under behandlingen, efterhånden som det behandlede område nedkøles og det er helt smertefrit.

 

TREATNESS.DK TILBYDER OGSÅ

eng_pm_Theragun-G3PRO-4210_8

Hammermassage

Kender du det, at du har været til massage og det var behageligt, men massøren tog ikke ordentlig fat og problemet du kom med – det er der stadig! Behandling med Theragun G3PRO hammermassage er helt sikkert noget for dig, hvis du ønsker den ultimative dybe og effektive massage, som kommer helt- og vi mener HELT i dybden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cryosauna

To-tre minutter i 130 minusgrader gør underværker for kroppens evne til at hele sig selv. Kryo betyder kold på græsk, og det er da også netop kulde, som kroppen udsættes for i en cryosauna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lysbehandling

Behandling med rødt lys med en helt specifik bølgelængde styrker cellefornyelsen og er kendt som ATP-booster.

Brug for at vide mere?

Ring gerne, hvis du tænker om lokal cryo-behandling kan gøre noget godt for dig og det problem, som du går rundt med. Lokal cryo-behandling kan mere end du tror 🙂

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.