Lokal cryo

Behandling med lokal cryo har en lang række gavnlige effekter lige fra smertelindring, til restitution, sårheling og meget mere.

Om behandling med lokal cryo

Det er bevist at lokal cryobehandling har både kosmetiske og sundhedsmæssige fordele – hvorfor? Fordi kryoterapi er en effektiv behandlingsform, hvor et område udsættes for ekstrem kulde under kontrollerede forhold via en lasersensor, som konstant måler temperaturen på hudens overflade for at få det optimale resultat. Rehabiliteringsprocessen fortsætter i mindst 48 timer efter behandlingen, og det behandlede område vender tilbage til et endnu bedre udgangspunkt.

10 minutter = én behandling

1 person

håndklæde 

Intet – vi har hvad er skal bruges

Fordele ved cryobehandling

Cryobehandling har mange gode og gavnlige effekter, alt lige fra smertebehandling af diverse skader, forbedret restitution og sårheling, til reduktion af cellulitis og vægttab. Få svar under “ofte stillede spørgsmål”, om CoolTech Fedtfrysning og lokal cryo behandling gør det samme.

Ofte stillede spørgsmål om lokal cryobehandling

Det er påvist, at lokal cryoterapi, altså kuldebehandling, har både kosmetiske og sundhedsmæssige fordele – men hvorfor? Lad os først tage et kig på fedtfrysning. Kryoterapi, som er en effektiv ikke-kirurgisk behandlingsform, hvor et område udsættes for ekstrem kulde. Det gælder for både CoolTech fedtfrysning og lokal cryoterapi at man bruger ekstrem kulde . Med lokal cryo måler vi konstant temperaturen på hudens overflade. Overfaldetemperaturen er normalt omkring 33 grader og under behandlingen kommer temperaturen ned på mellem 2 og 8 plusgrader. Det foregår under kontrollerede forhold via en lasersensor, som konstant måler temperaturen på hudens overflade for at få det optimale resultat og vi forlader dig ikke i ét eneste sekund under behandlingen. Rehabiliteringsprocessen fortsætter i mindst 48 timer efter behandlingen, og det behandlede område vender tilbage til et endnu bedre udgangspunkt end før. Er det smertefrit? Ja, og du vil bemærke at det er koldt, men på en behagelig måde. Både lokal cryoterapi og CoolTech kan fryse fedtceller, så de bliver mindre, forsvinder og hudens overflade bliver mere jævn og glat. Vi anbefaler helt sikkert kombinationsbehandlingen lokal cryo + kompressionsmassage, fordi fedtceller efter kuldebehandlingen bliver masseret og transporteret ud i lymfesystemet med kompressionsmassage (se mere her) og resultatet bliver pænere. Forskellen mellem lokal cryo, CoolTech, Onda Coolwaves, X Freeze, Cool Wave, Cryo lipo og sikkert flere andre er, at lokal cryobehandling ikke efterlader mærker, det tager kortere tid og er billigere. Hvorfor er der forskel på behandlingstiden? lokal cryo påføres med en væsentlig lavere temperatur på ca. minus 150 grader, kroppen reagerer øjeblikkeligt og behandlingen varer derfor kun i 10 minutter. Vælger du alligevel at prøve CoolTech, er vores “varmeste” anbefalinger at benytte Cerix

Hvad gør den ekstreme kulde? Kuldebehandlingen, med minus 150 grader, øger blodcirkulationen i huden, mindsker cellulitis, ridebukselår, dansehåndtag og fryser fedt, strammer huden op og giver en smuk teint. Du vil opleve at vi øger hudens produktion af kollagen som bidrager til hudens elasticitet. Derfor kan lokal cryobehandling også bruges kosmetisk, som fx en ansigtsbehandling. Så søger du den bedste ansigtsbehandling i København er du landet det rigtige sted. Gentagne behandlinger øger hudens produktion af kollagen som bidrager til hudens elasticitet. I forbindelse med genoptræning kan cryobehandling med fordel kombineres med kompressionsmassage. Læs mere her [LINK].

Ansigtsbehandling til mænd med cryo er blevet meget populært – feedback fra vores mænd er, at behandlingen er hurtig, bare 10 minutter, der er ingen berøring og behandlingen virker! Få en hyggedag ud af det og tag en ven eller kæresten med til behandlingen, som i kan være sammen om. Tag herefter på en af de hyggelige caféer i området og få en god frokost eller lækre drikkevarer. Du kan her se de 5bedste caféer på Vesterbro – Carlsberg området


Alle, der kæmper med skader, vil nyde godt af kuldebehandling. Egentlig er cryoterapi en slags udvidet, optimeret og noget mere intens version af at bruge en ispose på en skade. Kuldebehandlingen lindrer nemlig smerte og øger blodcirkulationen i det behandlede område. Til forskel fra en ispose, så vil du føle det rigtig behageligt at få ansigtsbehandling med lokal kryo, som påføres med en damp af kulde til hudens overflade. Du vil opleve at blive mere klar i hjernen, mere afslappet op opfrisket. 

Lider du af Migræne, som ofte er en halvsidig, pulserende hovedpine eller  anfaldsvis hovedpine, som varer fra timer til nogle døgn, vil du opleve en øjeblikkelig og markant reduktion af smerter. Vi udfører dise behandlinger akut!

Men også folk, der er nyopererede, kan hjælpes til hurtigere heling med en lokal cryobehandling. Især vil man opleve, at operationssår heler væsentligt hurtigere. Vi behandler arvæv efter brystoperationer, knæskader, fedtsugning mv.  og du vil opleve ekstrem hurtig helingsproces og dermed pænere ar.

For elitesportsudøvere er cryobehandling et must, fordi hurtig restitution er alfa og omega, når man skal præstere med sin krop. Men mange har glæde af kuldeterapi. Gigtramte bruger fx cryobehandlingen, fordi den virker anti-inflammatorisk. Cryoterapi bliver i dag benyttet af en lang række forskellige mennesker med en lang række forskellige behov – fx professionelle atleter, fitness-entusiaster og kronisk syge. 

Vi ser flere og flere henvendes sig med smerter i lysken, smerter i lænden, smerter i skulder og knæ og alle kan hurtigt mærke en forbedring med lokal cryobehandling. 

Vores lokale cryo er anbefalet når du har smerter efter tandskade, tandbyld eller lignende, så ring og spørg hvis du er i tvivl.

Under en lokal cryobehandling, blæses der iskold damp på det berørte område. Det opleves som bølger af kulde, der rammer huden. Det er meget forskelligt, hvordan folk beskriver følelsen, men de fleste føler lettelse, idet smerter fra hævede led eller skader lindres. Ved ansigtsbehandling vil du føle det virkelig behageligt, afstressende og meget afslappende. Du oplever en prikkende følelse under behandlingen, efterhånden som det behandlede område nedkøles. Det er super behageligt og det er helt smertefrit.

Lokal cryo

Play Video

Daniel har fået lavet sit korsbånd for anden gang, og fik derfor behandling med lokal cryo. Efter få behandlinger var tilbagemeldingen var der gode fremskridt.

Book en tid til lokal cryobehandling

Book en tid til lokal cryobehandling ved at følge linket nedenfor. Vælg mellem en enkelt behandling eller køb et klippekort, og få rabat på flere behandlinger.

Treatness.dk anbefaler - Kombinationsbehandlinger

Ved at kombinere din lokale cryobehandling med én eller flere af vores andre behandlinger, vil du mærke og opleve en endnu større effekt af dine behandlinger.

Vore behandlinger kommer nemlig med hver deres unikke effekt og påvirkninger, som tilsammen sørger for en komplet og fuldkommen behandling af krop og sind.

Du kan se mere om vores kombinationsbehandlinger her.

Jan Hansen

Stifter af Treatness.dk

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.