Lokal cryo

Behandling med lokal cryo har en lang række gavnlige effekter og vi foreslår at du læser vores klienters anmeldelser længere ned på siden

Om behandling med lokal cryo

 

Vi er stolte af at kunne tilbyde Cryo som Lokalbehandling – en frysebehandling, som kan hjælpe dig med at forbedre din livskvalitet. Har du nogensinde spekuleret på, hvordan frysebehandling virker på kroppen i praksis? Menneskets krop og hud er utrolig forunderlige, og vi har omkring 280.000 kulde receptorer på overfladen af vores hud. Disse receptorer opfanger temperaturændringer og sætter kroppens system i gang, når vi oplever kulde. Når vi udsætter dit problemområde for Cryo behandling, opnår vi en temperatur på ned til -160 grader, som giver kroppen et kuldechok.

10 minutter = én behandling

1 person

håndklæde 

Intet – vi har hvad er skal bruges

Fordele ved cryobehandling

At få kulde fordelt henover ansigtet er virkelig rart siger vores klienter. Vi udfører også dise behandlinger akut! Så tøv ikke med at kontakte os for behandling. Få svar under “ofte stillede spørgsmål”, om CoolTech Fedtfrysning og lokal cryo behandling gør det samme.

Klink på linket og læs mere om vores klienters oplevelser med denne behandling

Ofte stillede spørgsmål om lokal cryobehandling

Vores klienter oplever, at lokal cryoterapi, altså kuldebehandling, har både kosmetiske og sundhedsmæssige fordele – men hvorfor? Lad os først tage et kig på fedtfrysning. Kryoterapi, som er en effektiv ikke-kirurgisk behandlingsform, hvor et område udsættes for ekstrem kulde. Det gælder for både CoolTech fedtfrysning og lokal cryoterapi at man bruger ekstrem kulde . Med lokal cryo måler vi konstant temperaturen på hudens overflade. Overfaldetemperaturen er normalt omkring 33 grader og under behandlingen kommer temperaturen ned på mellem 2 og 8 plusgrader. Det foregår under kontrollerede forhold via en lasersensor, som konstant måler temperaturen på hudens overflade for at få det optimale resultat og vi forlader dig ikke i ét eneste sekund under behandlingen. Rehabiliteringsprocessen fortsætter i mindst 48 timer efter behandlingen, og det behandlede område vender tilbage til et endnu bedre udgangspunkt end før. Er det smertefrit? Ja, og du vil bemærke at det er koldt, men på en behagelig måde.  Vi anbefaler helt sikkert kombinationsbehandlingen lokal cryo + kompressionsmassage som en effektiv behandling. Cryobehandling ikke efterlader mærker,  og det tager kortere tid. Hvorfor er der forskel på behandlingstiden? lokal cryo påføres med en væsentlig lavere temperatur på ca. minus 150 grader, kroppen reagerer øjeblikkeligt og behandlingen varer derfor kun i 10 minutter. Vælger du alligevel at prøve CoolTech, er vores “varmeste” anbefalinger at benytte Cerix

Ansigtsbehandling til mænd med cryo er blevet meget populært – feedback fra vores mænd er, at behandlingen er hurtig, bare 10 minutter, der er ingen berøring og behandlingen virker! Få en hyggedag ud af det og tag en ven eller kæresten med til behandlingen, som i kan være sammen om. Tag herefter på en af de hyggelige caféer i området og få en god frokost eller lækre drikkevarer. Du kan her se de 5 bedste caféer på Vesterbro – Carlsberg område

 

Egentlig er cryoterapi en slags udvidet, optimeret og noget mere intens version af at bruge en ispose på en skade. Ligesom ispose kan lindrer, så kan kuldebehandlingen nemlig også minimere hævelse. Til forskel fra en ispose, så vil du føle det rigtig behageligt at få ansigtsbehandling med lokal kryo, som påføres med en damp af kulde til hudens overflade. Du vil opleve at blive mere afslappet op opfrisket. Men også folk, der er nyopererede, elsker at bruge kuldebehandling. For elitesportsudøvere er cryobehandling et must, fordi hurtig restitution er alfa og omega, når man skal præstere med sin krop. Men mange har glæde af kuldeterapi.. Cryoterapi bliver i dag benyttet af en lang række forskellige mennesker med en lang række forskellige behov – fx professionelle atleter og fitness-entusiaster.

Ring og spørg hvis du er i tvivl.

Vi er stolte af at tilbyde Cryo Lokalbehandling. Har du nogensinde spekuleret på, hvordan Cryo frysebehandling virker på kroppen i praksis? Menneskets krop og hud er utrolig forunderlige, og vi har omkring 280.000 kulde receptorer på overfladen af vores hud. Disse receptorer opfanger temperaturændringer og sætter kroppens system i gang, når vi oplever kulde. Når vi udsætter dit problemområde for Cryo behandling, opnår vi en temperatur på ned til -160 grader, som giver kroppen et kuldechok.  Vores Cryo Lokalbehandling foregår lokalt på det område, hvor du oplever problemer, og er helt smertefri. Jo flere minutter vi kan udsætte dit problemområde for denne behandling, jo bedre effekt vil du opnå, derfor får du 10 minutters behandling og ikke kun 3, som i cryosauna. Bliv den bedste udgave af dig selv med Cryo Lokalbehandling. Book din tid i dag og lad os hjælpe dig med at opnå en bedre livskvalitet. Vi glæder os til at byde dig velkommen

Book en tid til lokal cryobehandling

Book en tid til lokal cryobehandling ved at følge linket nedenfor. Vælg mellem en enkelt behandling eller køb et klippekort, og få rabat på flere behandlinger.

Treatness.dk anbefaler - Kombinationsbehandlinger

Ved at kombinere din lokale cryobehandling med én eller flere af vores andre behandlinger, vil du mærke og opleve en endnu større effekt af dine behandlinger.

Vore behandlinger kommer nemlig med hver deres unikke effekt og påvirkninger, som tilsammen sørger for en komplet og fuldkommen behandling af krop og sind.

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.