Lymfe & Kompressionsmassage

De fleste kender kompressionsmassage, hvor man med pres på kroppen lindrer spændinger og væskeophobninger. Kompressionsmassage hjælper kroppen til hurtigere restitution og medvirker til kortere helingstid ved skader. Lymfemassage er yderst velegnet til at dræne væskeophobninger i lymferne, hvis lymfesystemet er blevet beskadiget af fx operationer eller strålebehandling.

Fordele

  • Afhjælper væskeophobninger
  • Virker afslappende
  • Lindrer muskelømhed
  • Nedbringer restitutionstid
  • Øger blodcirkulationen
  • Restitution efter operation
  • Effektiv massage uden berøring

Hvordan virker Doktor Vodder lymfe -og kompressionsmassage?

Kompressionsmassage, efter den danske læge Dr. Vodders metode, er massage med langsomt pulserende pres rundt om underkroppen: ben, hofter og mave, startende eksempelvis ved fødderne, hvilket øger blodgennemstrømningen og reducerer træthed og ømhed i musklerne. Vi har også jakke til kompression, som er særlig velegnet til at behandle arm og skulderproblemer så som museskader, tennisalbue, golfalbue. piskesmæld / whiplash og nakkesmerter. Kompressionsmassage er en meget brugt massageform til elitesportsudøvere, der hurtigt skal restituere musklerne efter en præstationmen er også en populær behandling til forbedret restitution og reduktion af arvæv efter mommy makeover operationer, såsom fedtsugning, brystreduktion, brystløft og brystimplantater.

Lymfemassage er i familie med kompressionsmassagen. Her får man, med blide tryk, lymfevæsken ledt væk fra de steder i kroppen, hvor lymfekirtlerne ikke virker, og hen til lymfer, som stadig fungerer, så døjer du med lymfødem, skal du helt sikkert prøve behandlingenda kompressionsmassagen fungerer som en effektiv lymfedrænage.

Behandlingen foregår ved at via 24 kanaler, som pustes op med et kontrolleret tryk. Mange oplever hævede og væskespændte arme og ben efter fx kræftforløb, hvor især strålebehandling kan føre til ophobning af lymfevæske. Behandlingen virker også som et effektivt middel til forbedret restitution, da kroppens celler opnår en hurtigere iltning under behandlingen, hvilket får kroppen til at hele hurtigere. Samtidig hæfter hudens lag hurtigere sammen, hvilket gør at arvæv heler pænt. Efter behandling med kompressionsmassage, vil man opleve en stor forbedring.

Trykkets hårdhed reguleres efter den behandling som du har brug for, og når behandlingen er afsluttet, føles kroppen let og veltilpas. Du kan forvente hurtigt at gå ned i vægt efter behandling.

Ved genoptræning kan kompressionsmassage med fordel kombineres med cryobehandling. Læs mere her 

Hvad siger kunderne og hvorfor er de så imponeret over behandlingen? Læs mere på Trustpilot

 

Hvem har glæde af kompressionsmassage?

Alle, der trænger til at blive afspændt, vil have glæde af kompressions- og lymfemassage, men massageformen er særligt velegnet til sportsudøvere eller til dig, der døjer med væskeansamlinger (ødemer) i kroppen pga. skader på lymfesystemet eller bortopererede lymfekirtler. Kompressionsmassage kan nemlig reducere væskeophobninger og er derfor et effektivt middel til lymfedrænage. Du vil have stor fordel af kompressionsmassage efter kosmetiske behandlinger, som ofte giver væske i kroppen. Behandlingen bruge med stor succes mod cellulite, appelsinhud og for pænere arvæv.

Behandling med kompressionsmassage har også en positiv effekt på restitution efter en mommy makeover. Ved en mommy makeover vil der ofte foretages indgreb som fedtsugning, brystreduktion, brystløft og brystimplantater. Da kompressionsmassagen er en effektiv lymfedrænage, vil ophobede væsker efter operationen reduceres, ligesom den forbedrede iltning af kroppens celler under behandlingen, vil medføre at arvæv efter operation heler pænere og hurtigere.

TREATNESS.DK TILBYDER OGSÅ

Hammermassage

Kender du det, at du har været til massage og det var behageligt, men massøren tog ikke ordentlig fat og problemet du kom med – det er der stadig! Behandling med Theragun G3PRO hammermassage er helt sikkert noget for dig, hvis du ønsker den ultimative dybe og effektive massage, som kommer helt- og vi mener HELT i dybden!

IMG_4116

Cryosauna

To-tre minutter i 130 minusgrader gør underværker for kroppens evne til at hele sig selv. Kryo betyder kold på græsk, og det er da også netop kulde, som kroppen udsættes for i en cryosauna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lysbehandling

Behandling med rødt lys med en helt specifik bølgelængde styrker cellefornyelsen og er kendt som ATP-booster.

Brug for at vide mere?

Ring eller kom forbi og vi vil forklare dig om fordelene ved kompressionsmassage. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.