Kort om behandling af lymfødem

De første symptomer på lymfødem kan være hævelse, tyngde- og spændingsfornemmelse, ubehag, snurren, smerte eller stivhed i den kropsdel, der er ramt. I begyndelsen vil hævelsen være mindre  om natten. hvis du ikke får behandling, vil problemet blive ved med at være der. Er lymfødem farligt? Nej, men det kan give store gener, hvis det ikke behandles på den rigtige måde. I forbindelse med operation og kemoterapi, kan du opleve en midlertidig hævelse, som ikke nødvendigvis er tegn på lymfødem, men også her hjælper vores behandling. Vi opfordrer dig til at søge læge for at få en diagnose.

Play Video

Behandling af væskeophobning i ben & arme

Lymfevæsken dannes i kroppens væv og organer og flyder i lymfebaner. Lymfevæsken transporterer bl.a. affaldsstoffer, bakterier og døde celler til lymfeknuderne, hvor de uskadeliggøres. Med lymfe- og kompressionsmassage stimulerer vi lymfesystemet, som spiller en vigtig rolle for immunforsvaret.  Lymfesystemet er faktisk med til at holde dig sund og rask og du vil mærke en forbedring meget hurtigt. For at booste dit immunforsvar, skal have lysbehandling 2 gange pr. uge i 6 uger og kompressionsmassage 1 gang ugentlig.

Forløbet inkluderer

6 x Kompressionsmassage
12 x Lysbehandling
3.695,00 kr.

Behandling af kronisk væskeophobning i ben & arme

Behandlingen her, er den samme som ovenfor. Forskellen er, at dette forløb er tilrettet til dig, som ved, at problemet ikke kan løses på kort tid. Vi anbefaler  behandling efter behov, men 1 gang ugentlig anbefales. Du får 60 minutters lymfe- og kompressionsmassage – ben eller arme efter eget valg. Lysbehandling kan du også tage én gang ugentligt, denne behandling tager 12 minutter. Forløbet her, vil koste dig ca. kr. 249,- pr. uge hen over 10 måneder.

Forløbet inkluderer

20 x Kompressionsmassage
20 x Lysbehandling
9.995,00 kr.
Play Video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.