Kort om mavesmerter

Smerter i mave kan have flere forskellige diagnoser, eksempelvis menstruation, stress, mavesår, forstoppelse, mavesyre, kræft mv.. Det er derfor vigtigt, at du enten ved hvad årsagen er eller besøger din læge inden vi behandler dig. Flere af vores behandlinger er effektive til at løse maveproblemer, men på hver deres måde og derfor skal du kende årsagen.

Play Video

Smertebehandling efter operation

Har du gennemgået operation i maveregionen / underlivet er det vigtigt du hurtigt kommer igang med restitutions-behandlingerne. Vi behandler arvæv og drænerer ophobning af væske og får dig til at hele hurtigere. Er du blevet opereret for kræft, skal du være erklæret helt rask og kræftfri for at få lysbehandlingen.

Forløbet inkluderer

4 x Lokal Cryo
10 x Lysbehandling
6 x Kompressionsmassage
3.995,00 kr.

Mavesmerter af stress og psykiske årsager

Stressrelaterede smerter kommer ofte, når svære beslutninger skal træffes eller pga. stort arbejdspres. Her arbejder vi med mitokondrierne og melatonin. Når vi påvirker mitokondrierne og melatoninproduktionen via lys, kulde og varme, vil du hurtigt opnå en dybere nattesøvn og dermed får et større overskud i løbet af dagen.

Forløbet inkluderer

3 x Cryosauna
10 x Lysbehandling
2 x Infrarød Sauna
2.995,00 kr.

Smerter før og under menstruation

Menstruationssmerterne skyldes, at livmoderen trækker sig hårdt sammen. Man mener, at det er stoffer, der hedder prostaglandiner, som får livmoderen til at trække sig sammen. Stofferne påvirker også blodforsyningen i livmoderen. Prostaglandiner dannes i livmoderens slimhinde efter ægløsningen. Kvinder som har store mængder prostaglandiner i livmoderslimhinden, får oftere stærkere menstruationssmerter end andre. Behandlingerne kan du sprede hen over tid, da smerterne desværre ofte er tilbagevendende.

Forløbet inkluderer

3 x Infrarød Sauna
3 x Lysbehandling
1.295,00 kr.

Forstoppelse og hård mave

Det skønnes, at 10-20 % af den danske befolkning lider af forstoppelse i en sådan grad, at de mere eller mindre regelmæssigt tager afføringsmidler. Det er mennesker i alle aldre, der får forstoppelse, fra små børn til de ældre på plejehjemmene. Generelt set stiger problemet desværre med alderen, men vores behandling er yderst effektiv og helt smertefri.

Forløbet inkluderer

3 x Infrarød Sauna
3 x Kompressionsmassage
1.995,00 kr.

Forstrækning af mavemuskler

Ved overbelastning eller forstrækning af mavemuskler skal du hurtigt have kuldebehandling, som straks minimerer smerten.

Forløbet inkluderer

3 x Cryosauna
2 x Lokal Cryo
1.495,00 kr.
Play Video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

Play Video

Infrarød sauna

Behandling i en infrarød sauna styrker helbred og immunforsvar, lindrer muskel- og ledsmerter, og er en god behandling til forøget vægttab.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.