Kort om mental og fysisk velvære

Velvære eller Wellness? Ordet wellness betyder velvære, sundhed og god fysisk form, ofte som mål for forskellige former for behandlinger og aktiviteter. Hos Treatness.dk vil du opleve, at behandlingerne både behagelige og effektive. Det betyder, at du rent faktisk får en behandling som har en rigtig god effekt og du behøver ikke at fejle noget. Vi har fokus på, at du skal have en god og behagelig oplevelse, men hvem vil ikke have et “resultat” med hjem? Efter behandlingerne, vil du, alt efter hvilken løsning/pakke du ønsker, kunne mærke en strammere og blødere hud, løsere muskler, færre infiltrationer, eventuel hovedpine “hangover” er forsvundet og du er mere klar i hjernen. Prøv selv 🙂

Play Video

Kombinationsbehandling

Mental booster

Dette behandlingsforløb er virkelig behageligt og samtidig effektivt. Det er sammensat så det booster mest mulig adenosintrifosfat og det gør vi med NIR & FAR Infrared Light Vi giver dig  to forskellige slags rødt lys med vore full-body Lysbehandling for at styrke immunforsvaret og gøre hjernen endnu mere skarp. Du skal også en tur i Cryosauna, som påvirker de hvide blodlegemer til at blive mere aktive og booste dit immunsystem. Du vil slutte af med 12 minutters ansigtsbehandling, med lokal Cryo-behandling, som giver dig meget ro i sindet – det er super behageligt.

Forløbet inkluderer

6995 DKK

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger

Mental booster

Udfyld venligst kontaktformularen og beskriv evt. med få ord hvad årsagen er til at du ønsker behandling.

Vi vil herefter kontakte dig med henblik på at tilrettelægge dit behandlingsforløb. Husk at oplyse om, hvorvidt du vil kontaktes pr. mail eller telefon.

    wellnessdag for 2
    20190909_173638

    Tilmed dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.