Kort om forbedring af mental performance

Mental præstation refererer til de indre bevidste og underbevidste aktiviteter, der muliggør ekstern succes. For at opnå det ypperste, det maksimale, bør du arbejde med din mentale robusthed og dit mindset. For at være istand til at komme dertil, vil det gavne dig at være fri for generende begrænsninger i form af skader, inflammation, træthed og manglende motivation. Brug mental-pakken herunder for bedre præstationer

Play Video

Øget mental energi og skarphed

Velegnet til dig, der ønsker ekstra mental styrke og skarphed. Du vil i dette forløb forbedre din evne til at tænke mere klart. Ordet  “Brain fog” har du måske stødt på. Brain fog er ikke en medicinsk tilstand. Det er et udtryk, som bruges til visse symptomer, der kan påvirke din evne til at tænke. Du kan føle dig forvirret eller uorganiseret eller have svært ved at fokusere eller sætte ord på dine tanker. Med dette forløb vil du mærke forskellen efter cirka 10-12 dage, med to behandlinger ugentlig. 

Forløbet inkluderer

10 x Lysbehandling
5 x Infrarød Sauna
5 x Cryosauna
4.995,00 kr.
Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.