Kort om behandling mod mentale stresssymptomer

Når man føler sig stresset, kan det føre til spændinger i musklerne, øget træthed, rysten og uro. Det giver også hyppigt symptomer som sved, kortåndethed, hjertebanken, tør mund, kolde hænder, ørhed, svimmelhed, ubehag i maven – men ikke egentlige panikanfald. Angsten gør, at du hele tiden overvåger omgivelserne. Nogle får fysiske symptomer som ondt i maven eller bliver anspændte og får hovedpine, andre får mere psykiske symptomer og bliver triste. Atter andre får mere adfærdsmæssige symptomer som for eksempel søvnløshed

Play Video

Kombinationsbehandling

Mod stress og depression

Døjer du med stress eller depression, såsom anspændthed og mental træthed, så er dette behandlingsforløb velegnet til dig. Eksperimentelle studier på dyr, giver stærk støtte til en sammenhæng mellem stress og åreforkalkning i hjertet (koronar hjertesygdom). Effekten af stress synes at blive formidlet via langvarig aktivering af stresshormoner. Studier af raske voksne mennesker og hjertepatienter tyder på, at stress fremmer sygdomsprocesser, som nedsætter cirkulationen af blod til hjertet (myokardieiskæmi) og aktiverer betændelses- og koagulations mekanismer (blodpropdannelse). 

Forløbet inkluderer

5995 DKK

Play Video

Infrarød sauna

Behandling i en infrarød sauna styrker helbred og immunforsvar, lindrer muskel- og ledsmerter, og er en god behandling til forøget vægttab.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger

Mod stress og depression

Udfyld venligst kontaktformularen og beskriv evt. med få ord hvad årsagen er til at du ønsker behandling.

Vi vil herefter kontakte dig med henblik på at tilrettelægge dit behandlingsforløb. Husk at oplyse om, hvorvidt du vil kontaktes pr. mail eller telefon.

    wellnessdag for 2
    20190909_173638

    Tilmed dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.