Kort om mental velvære

Sindets velvære påvirker vores fysiske helbred og det kan være en af nøglerne til et langt og et godt liv. Men der findes et utal af forskellige muligheder man kan bruge for at optimere sin mentale sundhed, hvad virker så bedst? Ja, det er op til dig at vurdere, men vores anbefaling er lysbehandling, fordi det påvirker ATP. Ifølge Wikipedia er: Adenosintrifosfat (ATP) er en organisk kemisk forbindelse, der fungerer som biologisk energi– og effektormolekyle og indgår i mange vigtige cellulære processer. Molekylets fosfatbindinger indeholder en stor mængde energi, som frigøres ved fraspaltning af en eller to fosfatgrupper, hvilket resulterer i dannelsen af henholdsvis adenosindifosfat (ADP) og adenosinmonofosfat (AMP). Denne spaltningsprocess kaldes hydrolyse. Fosfatbindinger er meget energirige, og organismer har enzymsystemer, der kan formidle den nødvendige energi ved påsætning af en fosfatenhed, og andre som kan frisætte energien ved fraspaltning af en fosfatenhed. ATP er den vigtigste kilde til energi i celler. ATP-molekylerne forbruges hyppigst i denne forsimplede reaktion: ATP → ADP + Pi + energi

Play Video

Kombinationsbehandling

Forøget mental velvære

Det er påvist, at behandling med rødt og nær-rødt lys kan booste ATP-dannelsen i cellerne og styrke cellernes mitokondrier, hvilket giver et øget energiniveau og hurtigere restitution. Light therapy /  Lysbehandlingen har flere navne: LLLT  (low level laser therapy) Photobiomodulation, Red and NIR Infrared light. Du vil opleve en mere skarp hjerne, bedre søvn, øget energi og bedre humør. Kombinationen af rødt lys og Cryosauna er gennemtestet og passer rigtig godt sammen. Begge behandlinger kan du tage samme dag og på kun 15 minutter i alt. 

Forløbet inkluderer

3995 DKK

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger

Forøget mental velvære

Udfyld venligst kontaktformularen og beskriv evt. med få ord hvad årsagen er til at du ønsker behandling.

Vi vil herefter kontakte dig med henblik på at tilrettelægge dit behandlingsforløb. Husk at oplyse om, hvorvidt du vil kontaktes pr. mail eller telefon.

    wellnessdag for 2
    20190909_173638

    Tilmed dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.