Kort om forbedring af mental træthed

Mental træthed er en oplevelse af, at kunne yde mindre end normalt. Langvarig træthed er en oplevelse af vedvarende træthed i mindst en måned. Kronisk træthed er en oplevelse af vedvarende eller tilbagevendende træthed i mindst 6 måneder. Vi anbefaler at du først går til din læge for at finde årsagen. Grunden til at man opsøger læge med træthed kan være, at man er bekymret for, om man mangler vitaminer eller lignende. Det kan også skyldes, at man er bange for, at trætheden kan skyldes en alvorlig sygdom, PTSD, angst, stort arbejdspres, som kan føre til stress, mavesår eller andet. Træthed er et af de hyppigste symptomer ved sygdomme som sclerose, kræft og parkinson. Forskere på Hvidovre Hospital forsker i, hvad der sker i hjernen, når trætheden sætter ind. Deres opdagelser kan have store perspektiver 

Play Video

Øget mental energi

Manglende lys i løbet af dagen er et problem, både fysisk og mentalt. Vi anbefaler at du får så meget dagslys som muligt. Det har du sikkert hørt før. I Danmark er det ikke altid muligt at få nok dagslys i og derfor bør du finde andre løsninger for at få lys nok.  Dine mitokondrier er afhængige af lys, men det skal være den rigtige lys-frekvens eller bølgelængde som det også hedder. Derfor skal du have lysbehandling med rødt lys. Når du har modtaget 8-10 lysbehandlinger, kan du mærke en markant forbedring i din energi, dit humør og din søvn. Vi arbejder med NIR & FAR infrared light, med 630 – 850 Nm lysbølger. Der er ingen fare ved lysbehandling og ingen sideeffekter eller kontraindikationer.

Forløbet inkluderer

10 x Lysbehandling
1.795,00 kr.
Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Play Video

Infrarød sauna

Behandling i en infrarød sauna styrker helbred og immunforsvar, lindrer muskel- og ledsmerter, og er en god behandling til forøget vægttab.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.