Kort om restitution efter fysisk aktivitet

Alle trænger til restitution efter fysisk aktivitet. Vi anbefaler 48 timers pause, før du igen træner samme muskel/muskelgruppe. Skulle du være i den situation, at du er i et træningsforløb, som kræver kortere tid mellem dine træningspas, så kan du med stor fordel halvere restitutionstiden med behandlingsforløbet herunder

Play Video

Forbedret restitution for at øge performance

Velegnet til dig der ønsker forbedret restitution for at øge performance. Er du igang med et træningsforløb, som kræver at du bliver hurtigere og stærkere? Så er denne Restitutions- og performance-pakke noget for dig. Lysbehandlingen skal du have 2-3 gange pr uge for optimalt resultat. Dine mitokondrier bliver optimeret til at producere mere ATP, som er årsagen til, at du får mere energi. Kompressionsmassagen nedsætter ophobning af affaldsstoffer. Vidste du, at: »Nu har vi fundet ud af, at grunden til, at mængden af mælkesyre stiger eksponentielt ved den mælkesyrekoncentration, ikke er, fordi der pludselig bliver produceret mere mælkesyre – men fordi leveren ikke kan følge med til at fjerne mælkesyre fra blodet hurtigt nok,« siger overlæge og professor Niels Secher, som er forskningsansvarlig leder på Anæstesiologisk klinik/Kredsløbslaboratorium på Rigshospitalet.

Forløbet inkluderer

3 x Cryosauna
10 x Lysbehandling
6 x Kompressionsmassage
3.995,00 kr.
Play Video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.