Kort om restitution efter Mommy Makeover

Vi har med stor succes behandlet rigtig mange kvinder, som har gennemgået en Mommy Makeover operation. Du kan se hvad disse kvinder fortæller om forløbet på Trustpilot. Alle oplever øjeblikkelig lettelse, mindre væske i kroppen og bedre søvn når de følger vores behandlingsforløb. Fleksibilitet og smidighed skal øges, så du kan få hverdagen til at fungere, derfor er det vigtigt, at du allerede ugen efter operationen, kommer i gang med behandlingsforløbet.

Play Video

Restitution efter Mommy Makeover

Dette behandlingsforløb er skræddersyet til dig, som har gennemgået Mommy Makeover, Mommy Tummy, fedtreduktion og reduktion af maveskind. Du vil efter din operation være belastet af meget væske, især i ben og omkring maven og det kan være virkelig belastende. Behandlingsforløbet vil meget hurtigt reducere væskeophobningen og det får dig til at kunne sove bedre om natten. Du vil allerede efter første behandling også opleve reduktion af smerter kroppen. Arvævet kan vi behandle ligeså snart, at der ikke siver væske ud fra operationsområdet.

Forløbet inkluderer

4 x Lokal Cryo
6 x Kompressionsmassage
6 x Lysbehandling
4.895,00 kr.
Play Video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.