Brug for at smide et par kg?

Vi tilbyder garanteret vægttab!

På 4 uger vil du opnå et garanteret vægttab ved hjælp af vores fantastiske slankeforløb, hvor du både vil blive behandlet med den nye teknologi, coaching til at opnå de bedste resultater, samt blive guidet inden for ernæring og sundhed.

Du får:

Slankeforløb med GARANTI for vægttab på kun 4 uger

Er du topmotiveret og du har et stort ønske om en bedre livsstil ?

-Så er det lige nu du skal slå til – for dette nye forløb har aldrig tidligere været tilgængeligt i Danmark.

Det giver  meget mening, at kombinere de nyeste teknologier med støttende behandlinger og nogle få ændringer i måden at tænke på. Vi beder dig ikke om at dyrke mere motion! Vi propper dig heller ikke med opskrifter og juicekure eller giver dig løftede pegefingre, men vi guider dig gerne, så du når dine mål🤗

Vi støtter dig i

-at ændre dine vaner, rutiner og tankemønstre ved at hjælpe dig med, at udvikle dit menneskelige potentiale i samarbejde med Danmarks bedste coach og ekspert, inden for positiv psykologi, eksistentiel terapi og mindfulness – Michael Nørby.

Vi har også allieret os med en ekspert i ernæring og sundhed, Lene Jensen. Lene har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, med speciale i human ernæring. Derudover er Lene også sundhedsformidler, hvor hun til dagligt bl.a. arbejder med sund ernæring og udarbejder kost guidess.

Hvor nemt er det så?

Du kommer til at benytte de nyeste teknologier inden for fedtforbrænding, hvor du IKKE selv skal gøre noget aktivt, nemt ik’?🤭 Lyder det for godt til at være sandt? Det ér godt og det ér sandt. Eksperter verden over, har forlængst fundet ud af, at kombinationen cryosauna, infrarød sauna og kompressionsmassage, får dig til smide overflødige kilo – derfor giver vi GARANTI på, at du vil tabe dig undervejs i forløbet 💪 Så skal vi ikke bare komme igang?🙏🏻

Behagelige behandlinger og vægttab

1) Du skal slappe af i 30 minutter i vores Infrarøde Sauna, som har 3 specielle typer rødt lys.  Det er lys-bølgelængder, der bl.a. får dig til at opnå en kalorieforbrænding på 600-800 kalorier pr behandling – ikke ringe vel? Herudover vil du kunne mærke eventuelle smerter blive reduceret markant. 

2) Du skal også have behandling i Cryosaunaen. Denne behandling er en kuldebehandling, men på den behagelige måde, fordi behandlingen foregår med tør luft og ved lav temperatur på ca. 140 minusgrader, så du mærker ikke ubehag på samme måde, som hvis det var iskoldt vand. Kalorieforbrændingen pr. behandling er her ca. 600-1200 kalorier pr. gang, som du forbrænder hen over 48 timer. Selve behandlingen varer kun i 3 minutter.

3) Den tredje behandling, som hjælper dig i dit slankeforløb er lymfe- og kompressionsmassage. Her ligger du igen og slapper af og denne gang er det 60 minutter som behandlingen varer. Her opnår du en væsentlig reduktion af væske, øget blodomløb, øget vægttab, mindre cellulite og mange andre fordele.

Herudover får du sparring, fakta om din fysiske tilstand og gode råd fra Lene og Michael. Se planen herunder:

Introdag

Introdagen kan være fredag eller lørdag. Hold 1, som starter op fredag d. 7. januar kl. 13.00-15.30 

og hold 2, som starter op lørdag d. 8. januar kl. 11.00-13.30. 

Det her sker, når du har tilmeldt dig

Vi ringer dig op, så skriv venligst i hvilket tidsrum det passer dig bedst at blive kontaktet. Her har du også  mulighed for at få svar på  spørgsmål. Vi booker nu det første møde til den introdag du ønsker og de 12 behandlinger, som du får  hen over de 4 uger forløbet varer.

Hvad sker der på opstartsdagen?

Du kommer til den tid vi har aftalt og Lene vil begynde med en bodyscanning og en samtale om dine ønsker og forventninger til forløbet. Lene vil forklare hvad der kan læses ud af scanningen og komme med gode råd.

Betingelser

En af  de forventninger vi har er, at du skal være top-motiveret og du skal have et stort ønske om at blive slankere og leve et sundere liv. Har du ikke har tabt dig, eller har du taget på i vægt, vil vi vurdere at du ikke er motiveret og vi vil derfor stoppe forløbet Du får her efter alle dine penge retur.

Slankeforløb

Forløbet inkluderer

4.995,00 kr.

Slankeforløb

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Play Video

Infrarød sauna

Behandling i en infrarød sauna styrker helbred og immunforsvar, lindrer muskel- og ledsmerter, og er en god behandling til forøget vægttab.

Play Video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.