Kort om slidgigt

 Gigt er den mest udbredte kroniske sygdom i Danmark. Stort set alle over 60 år har tegn på slidgigt i mindst ét led. Over 700.000 mennesker i Danmark er berørt – det svarer til hver 8. af os som dagligt har kroniske smerter forårsaget enten af gigt, hovedpine, nakkesmerter eller andre kroniske sygdomme. Gigt dækker over 200 diagnoser. Smerter i led, ryg og muskler er fælles for næsten alle gigtsygdomme. De mest udbredte er slidgigt, ryglidelser og leddegigt. Mange tror, at det kun er ældre mennesker, der får gigt. Men yngre mennesker og børn kan også få gigt. Gigt kan desværre ikke kureres – endnu, men den rette behandling kan mindske symptomerne og i mange tilfælde hæmme sygdommens udvikling. Du kan også selv gøre meget for at få det bedre, f.eks. ved at have fokus på træning, håndtering af smerter samt kost og vægt. Vi tilbyder dig, a

Play Video

Kombinationsbehandling

Smertebehandling mod slidgigt

Behandlingen blev opfundet i 1978 af den japanske læge Toshima Yamauchi, som havde stor succes med at behandle sine patienter med kryobehandling mod reumatoid artritis / leddegigt, slidgigt / artrose og muskelgigt / kæmpecelle-karbetændelse. Senere har disse behandlinger også vist sig at have stor effekt på psoriasis og psoriasisgigt. Resultatet efter 3-4 behandlinger er imponerende. Du kan forvente forbedring af dine gigtsmerter på meget kort tid. Under kuldebehandlingen søger blodet ind mod kernen af kroppen – er det godt? Ja, her filtreres affaldsstofferne i blodet nemlig effektivt fra og du opnår dermed en effektiv detox som en ekstra bonus, når blodet igen vender tilbage i hele kroppen. 

Forløbet inkluderer

4995 DKK

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Play Video

Lysbehandling

Lysbehandling lindrer gigt- og ledsmerter, giver hurtigere sårheling, styrker cellefunktionerne og booster ATP-produktionen m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger

Smertebehandling mod slidgigt​

Udfyld venligst kontaktformularen og beskriv evt. med få ord hvad årsagen er til at du ønsker behandling.

Vi vil herefter kontakte dig med henblik på at tilrettelægge dit behandlingsforløb. Husk at oplyse om, hvorvidt du vil kontaktes pr. mail eller telefon.

    wellnessdag for 2
    20190909_173638

    Tilmed dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.