Kort om smerter i ben og fødder

Der findes mange løsninger på smerter i ben og fødder. Se de forskellige løsninger i kombinationsbehandlingerne herunder. Vi beder dig kontakte din læge, hvis du har åbne sår, blodpropper i ben eller læsioner efter ulykke.

Play Video

Behandling af væskeophobning i ben

Ophobninger af væske i ben og fødder, kommer ofte i tiden efter operationer. Nogle får fjernet lymfekarrene på grund af kræft og andre fordi, de har gennemgået en kosmetisk operation. Af de ca. 600 lymfeknuder, kan vi godt “undvære” nogle af dem, men det kan give dig problemer med at lede væske væk fra dine ben. Dette løser vi med kompressions-massage.

Forløbet inkluderer

6 x Kompressionsmassage
2.295,00 kr.

Smertebehandling af fod eller ben

Har du smerter pga. en skade. Det kan være en sportsskade, skiskade, forstuvning eller fraktion af knogler, så vil denne kombinationsbehandling kunne hjælpe dig. Vi arbejder her med RICE- princippet, som betyder: Rest – hvile og ro. Ice – afkøling af skaden, der modvirker hævelse og smerter. Compression – kompression med moderat tryk for at forebygge hævelsen. Elevation – elevation af ben, der også forebygger hævelse og lindrer smerten.

Forløbet inkluderer

3 x Lokal Cryo
3 x Kompressionsmassage
1.995,00 kr.

Knæskader

Knæproblemer kan være langvarige og kompliceret, men restitutionstiden kan nedsættes markant med de rigtige behandlinger. Prøv denne kombinationsbehandling, hvis du har: Gennemgået en knæoperation, forvredet eller forstuvet dit knæ, har væske i knæet og har smerter.

Forløbet inkluderer

3 x Cryosauna
3 x Kompressionsmassage
2.495,00 kr.

Ankel

Problemer med smerter i anklen kan skyldes forvridninger, som vi ser flest af. Ofte bliver huden omkring anklen misfarvet og du vil sikkert opleve hævelse. Selv en lille forvridning, kan skabe problemer på længere sigt og det er derfor vigtigt, at du hurtigt får lokal cryobehandling, hvilket øjeblikkeligt dæmper smerter og hævelse.

Forløbet inkluderer

3 x Lokal Cryo
995,00 kr.
Play Video

Lokal Cryobehandling

Lokal cryobehandling er blandt andet en effektiv behandlingsform til lokal smertelindring, hurtigere sårheling, forbedret restitution m.fl.

Play Video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.