Kort om smerter i skulder og arme

Det er bevist at lokal cryobehandling har sundhedsmæssige fordele – men hvorfor minus 150 grader? Nakke og skuldre er særligt udsatte områder for stress, infiltrationer, inflammation, arbejds- og sportsskader mfl.. Ekstrem kulde nedsætter inflammation- øger blodgennemstrømningen og giver dig straks større fleksibilitet. Folk fortæller at: Det er som, at leddet bliver smurt og man kan straks mærke større “ROM” (Range of motion) så mere bevægelighed uden smerter.

Play Video

Arm og albue: ved akut skade, smerte eller inflammation

Når skaden eller smerten i din arm er opstået inden for ca. 14 dage, så vil du formentlig kunne nøjes med få gange lokal cryo-behandling på problemområdet. Allerede efter første behandling kan du som regel mærke en forandring og efter 3. behandling bør problemet være minimeret så meget, at du kan genoptage træning og arbejde. Der er naturligvis forskel på, om skaden er en vrid- eller overbelastningsskade, tennis/golf-albue mv. Behandlingen varer ca. 12 min hver gang og gives på én arm. Drejer problemet sig om begge arme, er 2 x 3 behandlinger nødvendige og begge arme kan behandles samme dag. Ring eller skriv hvis du har brug for mere information.

Forløbet inkluderer

3 x Lokal Cryo
995,00 kr.

Arm og albue: ved smerter gennem længere tid

Hvis du længe har gået med smerter i arme, albuer eller håndled og problemet langsom bliver værre og værre, så book hurtigt dit forløb. Du vil overraskende hurtigt mærke en forskel. Allerede efter første behandling kan du som regel mærke en forandring og efter 3. behandling bør problemet være minimeret så meget, at du kan genoptage træning og arbejde. Der er naturligvis forskel på, om skaden er en vrid- eller overbelastningsskade, tennis/golf-albue mv. Behandlingen gives som udgangspunkt kun på én arm. Drejer problemet sig om begge arme, er 2 gange af behandlingerne normalt nødvendige. Ring eller skriv hvis du har brug for mere information, så vi kan sammensætte forløbet så præcist som muligt.

Forløbet inkluderer

3 x Lokal Cryo
3 x Hammermassage
1.395,00 kr.

Skulder: ved akut skade, smerte eller inflammation

Skulderen er et kompliceret område og et problem eller en skade kan være svær at diagnosticere. I tilfælde af, at problemet er opstået inden for de seneste 14 dage, kan du med stor fordel få akut behandling af området. Vi masserer med “Hammermassage” omkring problemområdet og køler efterfølgende området ned med lokal cryo, indtil vi opnår en overfladetemperatur på ca. 7-15 grader. Hammermassage lyder voldsomt, men det er blot en massage med en blød bold på et stempel, som kører op og ned og behandlingen er effektiv og meget nænsom.

Forløbet inkluderer

3 x Lokal Cryo
3 x Hammermassage
1.395,00 kr.

Skulder: smerter i skulder gennem længere tid

Smerter i skulder gennem længere tid, kan skyldes flere forskellige årsager og du er måske allerede er klar over hvorfra og hvorfor problemet er opstået. Skulderproblemer er den lidelse vi oftest ser og behandler. den gode nyhed er, at du hurtigt kan forvente fremskridt. Spændinger i skulder og nakke kan give ubehagelig hovedpine og problemerne kan hurtigt føres videre ud til armene, hvis ikke du får behandling.

Forløbet inkluderer

3 x Lokal Cryo
2 x Hammermassage
2 x Infrarød Sauna
1.895,00 kr.

Restitution efter større operationer og skader

Dette behandlingsforløb er velegnet til dig der ønsker forbedret restitution efter operation. Vi tager os af dig og lægger dig nænsomt i kompressionsmassage som med meget lette og pulserende tryk, stimulerer dit blodomløb og fører affaldsstoffer og væske væk fra problemområder. Efterfølgende skal du have lokal cryobehandling på dine ar, så de hurtigt bliver pænere. For at få energien tilbage, skal du have lysbehandlinger, som booster ATP produktionen og det betyder mere energi og bedre søvn. Cryosauna er meget velegnet til at få styr på smerter i hele kroppen og får dig også til at hele hurtigere.

Forløbet inkluderer

2 x Cryosauna
2 x Infrarød Sauna
8 x Lysbehandling
2 x Kompressionsmassage
2 x Lokal Cryo
3.995,00 kr.

Smertebehandling mod gigt

Effektivt behandlingsforløb, der lindrer smerter i forbindelse med gigt og ledsmerter i arme og hænder.

Forløbet inkluderer

3 x Lokal Cryo
995,00 kr.
Play Video

Lokal Cryobehandling

Lokal cryobehandling er blandt andet en effektiv behandlingsform til lokal smertelindring, hurtigere sårheling, forbedret restitution m.fl.

Play Video

Infrarød sauna

Behandling i en infrarød sauna styrker helbred og immunforsvar, lindrer muskel- og ledsmerter, og er en god behandling til forøget vægttab.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.