Kort om behandling mod sportsskader

Lokal Cryo-behandling bør udføres i ca. 12 minutter afhængig af hvilken skade der er tale om. Det virker både smerte- og irritationsdæmpende. Din hævelse vil hurtigt lægge sig. Det er vigtigt, at du så hurtigt som muligt kommer i gang igen efter en skade, fordi svindet af muskulatur derved mindskes, ligesom mængden af arvæv kan reduceres. På den måde kommer du hurtigere i gang med sin sport igen. Spørg eventuelt din læge, hvad du må og ikke må, hvis du er i tvivl.

Play Video

Kombinationsbehandling

Sportsskade i led

Uanset om skaden er i  skulder, arme, ben eller andre steder, så er fremgangsmåden den samme. Hvad er en ledbåndsskade, forstuvning, distorsion? Det er en overstrækning af et eller flere ledbånd omkring et led. Ledbåndet kan have fået rifter eller være bristet midt i ledbåndet. Det kan også være revet fra ved en tilhæftning til knoglen. Ved skadede ledbånd vil du opleve hurtigt hævelse af leddet og det kan være ret  smertefuldt. Ofte er det sådan, at jo stærkere smerter, jo alvorligere er skaden. Hævelsen tiltager i løbet af de første 48 timer og mindskes herefter. Det er vigtigt at du får lokal Cryo-behandling 2-3 gange ugentlig i 2 uger og herefter længere interval. Samme dag som du får kuldebehandling, skal du også have kompressions-massage. Du skal afsætte 1,5 timer til behandlingen. 

Forløbet inkluderer

3595 DKK

Play Video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

Play Video

Lokal Cryobehandling

Lokal cryobehandling er blandt andet en effektiv behandlingsform til lokal smertelindring, hurtigere sårheling, forbedret restitution m.fl.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger

Skader/sportsskader - Sportsskade i led

Udfyld venligst kontaktformularen og beskriv evt. med få ord hvad årsagen er til at du ønsker behandling.

Vi vil herefter kontakte dig med henblik på at tilrettelægge dit behandlingsforløb. Husk at oplyse om, hvorvidt du vil kontaktes pr. mail eller telefon.

    wellnessdag for 2
    20190909_173638

    Tilmed dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.