Kort om optimering af vægttab ved overvægt

Et stigende antal børn og voksne i Danmark er så overvægtige, at de risikerer at udvikle alvorlige sygdomme og tilstande. Svær overvægt, der beskrives som et BMI på 30 eller derover, er et stigende problem på verdensplan. Det ses i alle aldersgrupper og kan have store og langtrækkende fysiske og psykiske konsekvenser for alle, uanset alder. Det gør vi noget ved hos Treatness.dk. Du kan bestille den vægttabs pakke som passer bedste til det, som du gerne vil have løst. Vi står naturligvis til rådighed, hvis du ønsker mere information.

Play Video

Vægttabs startpakke

Dette behandlingsforløb er velegnet til dig, som har taget den gode beslutning om vægttab. Kombinationen med varme og kulde-behandling giver et virkelig godt boost til dit vægttab. Med denne kombination vil du på under 1 time, forbrænde ca. 1500 Kalorier.

Forløbet inkluderer

6 x Cryosauna
6 x Infrarød Sauna
3.995,00 kr.

Vægttabs pakke som giver dig mere energi

Manglende energi er et dilemma, når man skal igang med vægttab. Behandlingen hjælper dig med at få bedre og dybere søvn og dermed mere overskud og øget motivation.

Forløbet inkluderer

10 x Cryosauna
10 x Lysbehandling
6 x Kompressionsmassage
7.995,00 kr.

Vægttabs forløb uden smerter

Er vægttab blevet svært på grund af begrænset mobilitet? Smerter er den hyppigste årsag til, at mange ikke magter at dyrke motion eller helt mangler motivationen. Det behøver ikke at være sådan – du kan med denne pakke indgå i et forløb, hvor vi behandler de smerter du har og du vil meget hurtigt opdage, at du bliver mere smidig og har færre smerter. De overflødige kilo begynder stille og roligt at forsvinde og dit humør bliver bedre. Samtidig bliver din hud pænere og eventuel cellulite bliver reduceret.

Forløbet inkluderer

20 x Lysbehandling
10 x Cryosauna
10 x Infrarød Sauna
10 x Kompressionsmassage
12.995,00 kr.
Play Video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.