Vægttab ved sygdom

Nej, fedme er ikke selvforskyldt! 82 pct. af danskerne mener, at overvægt og fedme er selvforskyldt. Men det er mere kompliceret end som så, fastslår flere fagfolk. Overlæge og fedmeekspert mener, at overvægt bør betragtes som en kronisk sygdom og kalder danskerne holdning for ubegavet og fordømmende. Fedme er en sygdom siger Jens-Christian Holm. Han slår fast, at man i stedet for at pege fingre bør anerkende svær overvægt som en kronisk sygdom på samme vis, som man har gjort det i både USA og Canada inden for de seneste år. – Der er mindst 20 internationalt anerkendte følgesygdomme til svær overvægt i barndommen. Nogle af dem, blandt andre forhøjet blodtryk, fedtlever og type 2 sukkersyge, medfører betydelig sygelighed og øget dødelighed i voksenlivet. Der er brug for et paradigmeskifte, hvor man ser anderledes på fedme. Sker det ikke, så forstår man ikke patienterne, og de vil ikke få en ordentlig behandling, men i stedet føle sig udstødt, siger Jens-Christian Holm.

Play Video

Kombinationsbehandling

Vægttab efter sygdomsforløb

Dette behandlingsforløb er velegnet til dig, som ønsker et vægttab, hvad enten det er i forbindelse med sygdom eller af kosmetiske årsager. I dette forløb øger vi dit kardiovaskulære system og du kommer af med toksiner og affaldsstoffer, som har ophobet sig i kroppen. Det bevirker at vi minimerer inflammation og øger din energi. Du skal med disse behandlinger ikke foretage dig noget aktivt. Forløbet vil foregå hen over  6 uger

Forløbet inkluderer

7995 DKK

Play Video

Kompressionsmassage

Kompressionsmassage er især velegnet til at afhjælpe væskeophobninger, virker smertelindrende, og forbedrer kroppens restitution m.m.

Play Video

Cryosauna

Cryosauna er en effektiv behandlingsform til en lang række komplikationer, herunder smertelindring, forbedret restitution m.m.

Kom godt i gang

1. Bestil forløb

Start med at klikke på ‘bestil forløb’ ud for dit valgte behandlingsforløb, og indtast dine oplysninger.

2. Sammen tilrettelægger vi dit forløb

Når vi har modtaget din besked kontakter vi dig på enten mail eller telefon, hvor vi sammen tilrettelægger dit behandlingsforløb.

3. Mød op til behandling

Når vi sammen har fået tilrettelagt dit behandlingsforløb, så er alt du skal gøre at herfra at møde op til din første behandling.

Gå på opdagelse i vores behandlinger
Klik her og se mere om alle de forskellige behandlinger vi tilbyder.
Se alle behandlinger

Vægttab efter sygdomsforløb

Udfyld venligst kontaktformularen og beskriv evt. med få ord hvad årsagen er til at du ønsker behandling.

Vi vil herefter kontakte dig med henblik på at tilrettelægge dit behandlingsforløb. Husk at oplyse om, hvorvidt du vil kontaktes pr. mail eller telefon.

    wellnessdag for 2
    20190909_173638

    Tilmed dig vores nyhedsbrev

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.