Handelsbetingelser

Handelsbetingelser er gældende for kunden og Treatness.dk

Betalingstyper

Vi modtager

Alle beløb er i DKK

Afbudsregler Afbud skal ske inden 24 timer før booking. Afbud senere end 24 timer før, koster 50% af bookingen Afbud senere end 6 timer før eller ved udeblivelse, medfører en opkrævning på 100% af bookingen.

Ferie/Lukket Der ydes ikke kompensation ved lukkedage eller ferielukket

Betaling Betalingen trækkes straks efter købet af klippekort eller abonnementer. Se fortrydelsesret / Refundering

Fortrydelsesret / Refundering Der er ikke fortrydelsesret på køb af klippekort og abonnementskort. Evt. resterende klip på udløbne klippekort eller ved ophør i klinikken / centret, refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.

Klippekort Gyldighed

Klippekort er gyldige i 12 måneder, hvis ikke andet er angivet under købet af klippekortet. Der kan forekomme kortere gyldighedsperioder ved fx kampagner og tilbud. Klippekort er personlige og kan ikke deles med andre. Kortet kan ikke overdrages til andre. Det er kundens eget ansvar at få brugt sine klip inden udløbsdatoen på kortet. Klippekortet købes online og knyttes til din booking profil straks efter købet. Herefter foretager man sin booking og systemet vil automatisk trække klippet fra kortet.

Gavekort

Gavekort købes i gavekortshoppen eller i klinikken. Er købet foretaget online, kan købet fortrydes indtil 14 efter, ved henvendelse til info@treatness.dk – med mindre at gavekortet er taget i brug. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen, såfremt gavekortet er angivet med et specifikt Kr-beløb. Er gavekortet udstedt til en specifik behandling, kan omkostninger til El, nitrogen mv. til denne behandling være ændret over tid og det kan betyde, at ydelsen er blevet dyrere. Denne eventuelle difference kan betales særskilt på dagen for behandlingen.  Gavekortet kan printes lige efter gennemført betaling og fremsendes ligeledes på e-mail. Der modtages også en bekræftelse på købet på mail.

Automatisk trækning / Abonnementer

Prisen for abonnementet fremgår ved købet af de enkelte abonnementer. Alle abonnementer er personlige og kan ikke overdrages eller deles med andre. Gyldighed Abonnementskortet er gyldigt i 12 måneder fra enten købsdato eller den under købet valgte startdato.Kortet kan bruges til den ydelse som som kortet er købt til og kan ikke konverteres til andre ydelser. Kvittering Der fremsendes kvittering på e-mail ved indgåelse af aftale, ved automatisk trækning, ved fejlet trækning, ved ændring af betalingskort og ved opsigelse af abonnementet. Ændring af betalingskort Det er kundens ansvar, at det korrekte og gyldige betalingskort er angivet i systemet. Man skifter betalingskort ved at logge ind på bookingsystemet og trykke på ”Klik her for at se dine klippekort / abonnementer” Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement. Automatisk trækning Første betaling trækkes i forbindelse med indgåelsen af aftalen – herefter trækkes prisen for abonnementet automatisk dagen før ny abonnementsperiode starter. Bero & Opsigelse Systemet har ikke en bero funktion. Ønsker man at holde pause med abonnementet, opsiger man blot aftalen via online booking. Man kan efterfølgende, vælge at købe det nye abonnement med det samme og sætte den ønskede startdato under købet. Generel opsigelse foregår også via online booking eller ved henvendelse per mail til info@treatness.dkOpsigelse ved online booking, foregår ved at logge ind på bookingsystemet og trykke på ”Klik her for at se dine klippekort / abonnementer” Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.