fbpx

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser er gældende for kunden og Treatness.dk

 

Betalingstyper

Vi modtager

 

Alle beløb er i DKK

 

Afbudsregler Afbud skal ske inden 24 timer før booking. Afbud senere end 24 timer før, koster 50% af bookingen Afbud senere end 6 timer før eller ved udeblivelse, medfører en opkrævning på 100% af bookingen.

 

Ferie/Lukket Der ydes ikke kompensation ved lukkedage eller ferielukket

 

Betaling Betalingen trækkes straks efter købet – både for bookinger og køb af klippekort eller abonnementer. Se fortrydelsesret / Refundering

 

Fortrydelsesret / Refundering Hvis man sletter sin booking online inden 24 timer før, refunderes betalingen automatisk til det brugte betalingskort – herunder også klippekort. Der er ikke fortrydelsesret på køb af klippekort og abonnementskort. Evt. resterende klip på udløbne klippekort eller ved ophør i klinikken / centret, refunderes ikke og kan ikke overdrages til andre.

 

Klippekort Gyldighed

Klippekort er som udgangspunkt gyldige i 12 måneder, hvis ikke andet er angivet under købet af klippekortet. Der kan forekomme kortere gyldighedsperioder ved fx kampagner og tilbud. Klippekort er personlige og kan ikke deles med andre. Kortet kan heller ikke overdrages til andre. Det er kundens eget ansvar at få brugt sine klip inden udløbsdatoen på kortet. Levering Klippekortet købes online og knyttes til din bookingprofil straks efter købet. Herefter foretager man sin booking og systemet vil automatisk trække klippet fra kortet.

 

Gavekort

Gavekort købes i gavekortshoppen. Købet kan fortrydes indtil 14 efter købet ved henvendelse til info@treatness.dk med mindre at gavekortet er taget i brug. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdatoen. Gavekortet kan printes lige efter gennemført betaling og fremsendes ligeledes på e-mail. Der modtages også en bekræftelse på købet på mail.

 

Automatisk trækning / Abonnementer

Prisen for abonnementet fremgår ved købet af de enkelte abonnementer. Alle abonnementer er personlige og kan ikke overdrages eller deles med andre. Gyldighed Abonnementskortet er gyldigt i 12 måneder fra enten købsdato eller den under købet valgte startdato.Kortet kan bruges til den ydelse som som kortet er købt til og kan ikke konverteres til andre ydelser. Kvittering Der fremsendes kvittering på e-mail ved indgåelse af aftale, ved automatisk trækning, ved fejlet trækning, ved ændring af betalingskort og ved opsigelse af abonnementet. Ændring af betalingskort Det er kundens ansvar, at det korrekte og gyldige betalingskort er angivet i systemet. Man skifter betalingskort ved at logge ind på bookingsystemet og trykke på ”Klik her for at se dine klippekort / abonnementer” Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement. Automatisk trækning Første betaling trækkes i forbindelse med indgåelsen af aftalen – herefter trækkes prisen for abonnementet automatisk dagen før ny abonnementsperiode starter. Bero & Opsigelse Systemet har ikke en bero funktion. Ønsker man at holde pause med abonnementet, opsiger man blot aftalen via online booking. Man kan efterfølgende, vælge at købe det nye abonnement med det samme og sætte den ønskede startdato under købet. Generel opsigelse foregår også via online booking eller ved henvendelse per mail til info@treatness.dkOpsigelse ved online booking, foregår ved at logge ind på bookingsystemet og trykke på ”Klik her for at se dine klippekort / abonnementer” Bemærk – en opsigelse af betalingskortet er ikke en opsigelse af det løbende abonnement.