Vi står altid klar til at hjælpe

Du kan kontakte os via telefon eller mail, men du er også mere end velkommen til at kigge forbi klikken, hvis du ønsker en fysisk samtale. 

Treatness er åbent for alle og vi glæder os til at byde dig indenfor. 

Ofte stillede spørgsmål

Klinikken ligger centralt placeret på Vesterbro. Vi ligger lige ved Enghave plads metro. Derudover er vi i gåafstand fra Istedgade og Københavns hovedbanegård.

Der er gode parkeringsmuligheder i området omkring klinikken. Der kan betales med Easypark på telefonen (blå zone).

Mange af vores klienter kombinerer deres behandlinger eksempelvis cryosauna og kompressionsmassage. Har du brug for hjælp til at skræddersy det helt rigtige forløb for dig, står vi klar til at hjælpe og sparre.

Har du en kronisk sygdom, du er bekymret for om konflikter med vores behandlinger, vil du når du booker en tid, modtage en disclaimer som oplister i hvilke tilfælde du skal være særligt opmærksom. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan vejlede med udgangspunkt i den enkelte behandling.

Når vi lægger vægt på, at vi er en holistisk klinik, er det fordi vi arbejder ud fra en overbevisning om at vi ved hjælp af naturlige behandlinger kan understøtte kroppen til at helbrede sig selv. Vi kigger på klienten som en helhed og bruger vores behandlinger til at genoprette balance og trivsel i kroppen på flere niveauer.

Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen. Afbud eller udeblivelse senere end 24 timer før koster 100% af behandlingen.

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.