Infrarød sauna

En infrarød sauna er en sauna, der bruger infrarødt lys til at varme kroppen direkte, i stedet for at opvarme luften omkring dig, som det gøres i traditionelle saunaer.

En infrarød sauna udsender infrarødt lys, der trænger dybt ind i huden og varmer kroppen op indefra. Dette skaber en følelse af varme og sved uden den samme intense varme som i traditionelle saunaer.

Behandlingstid: 45 min
Pris: 349,-

Saunaområdet er privat, og du bestemmer selv om du vil sidde i badetøj, undertøj eller uden tøj på. Der kan sidde en til to personer i saunaen. Under behandlingen vil der være håndklæder og vand.

Muskelafslapning

Infrarød varme kan hjælpe med at lindre muskelsmerter, ømhed og spændinger ved at øge blodgennemstrømningen og fremme afslapning.

Udskillelse af affaldsstoffer

Varmen kan hjælpe med at afgifte kroppen ved at fjerne affaldsstoffer.

Forbedret blodcirkulation

Infrarød varme udvider blodkarrene og kan øge blodcirkulationen, hvilket kan være gavnligt for hjerte og kredsløbssystemet.

Øget forbrænding

Det er ikke en mirakelkur i forbindelse med vægttab. Regelmæssig brug af en infrarød sauna kan dog hjælpe med at forøge forbrændingen af kalorier, reducere væskeophobning, øge stofskiftet og hjælpe med vægtkontrol.

Forbedret immunsystem

Øget kropstemperatur i saunaen kan aktivere immunsystemet og hjælpe med at bekæmpe infektioner.

Øger hudens vitalitet

Regelmæssig brug af en infrarød sauna kan føre til forbedret hudtekstur, klarhed og glathed. Dette skyldes øget blodcirkulation og stimulering af kollagenproduktionen.

Smertelindring

Flere at vores klienter oplever lindring af kroniske smerter, herunder led- og rygsmerter, som følge af regelmæssig brug af infrarød sauna.

Stressreduktion

Tiden i en sauna kan fremme afslapning og reducere stressniveauet. I varmen frigiver kroppen endorfiner, hvilket kan forbedre humøret.

Forbedret søvn

Vores klienter giver udtryk for at de oplever bedre søvnkvalitet efter brug af en infrarød sauna på grund af de afslappende virkninger.

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.