Om Treatness.dk

Mit navn er Jan Hansen. Jeg åbnede Treatness.dk 1. september 2019. Som den første i Danmark, åbnede jeg klinikken, som er baseret på “Biohacking”. Jeg lever efter tesen: “Virker det ikke – så gør noget andet!” Jeg har 45 års træningsbaggrund og naturligvis haft adskillige sportsskader gennem årene . Jeg har prøvet stort set alle behandlingsformer, men til stor frustration aldrig rigtig noget, som virkelig har løst mine problemer. Jeg tror de fleste af os, har besøgt fysioterapeut, kiropraktor, akupunktør og andre dygtige behandlere, uden at opnå det ønskede resultat. Derfor satte jeg mig for at undersøge og teste forskelligt biohacking-udstyr, inden for helse, træning, sundhed mv. og den erfaring vil jeg nu dele med dig. Jeg har valgt det bedste udstyr fra forskellige verdensdele – udstyr, som er anerkendt og som hver dag bliver brugt af celebrities og de største sportsstjerner i verden. Jeg har naturligvis valgt udstyr, hvor der foreligger evidens og udstyr som virker og giver resultater på meget kort tid. 

Jan Hansen, stifter af Treatness.dk

Hvad kan vi gøre for dig

Vi kan hjælpe dig med at restituere hurtigere efter: Sportsskader, rygproblemer, begrænset mobilitet, søvnbesvær, gigtproblemer, operationer mv.  Vi kan også tilbyde Wellness behandlinger, såsom ansigtsbehandlinger, behandlinger mod cellulite eller bare afslapning i verden bedste Infrarøde Sauna. Treatness.dk er et kombineret behandlings- og Wellnesscenter, hvor vi stiller udstyr til rådighed, som professionelle atleter og personligheder har stor succes med at bruge i hverdagen for at øge præstationer, vægttab, minimere skader og smerter og ikke mindst til reduktion af rynker. Vi arbejder med udstyr og teknikker som også kaldes for biohacking.

Hvorfor

Mange har besøgt kiropraktor, fysioterapi, akupunktur og andre behandlere og ikke opnået et tilfredsstillende resultat. Vi har derfor kigget rundt i verden og undersøgt, hvilket udstyr professionelle sportsstjerner bruger som supplement og alternativ til de etablerede behandlere. Vi har undersøgt om der er  evidens bag de påståede resultater og det er der. Vi har taget de 5 bedst omtalte produkter, nemlig: Cryosauna, Lokal Cryobehandling, Kompressionsmassage, Infrared & NIR infrared light, Hammermassage og Infrarød Sauna og implementeret dem i Treatness.dk, så du også kan gøre brug af den nyeste teknologi inden for biohacking.

Læge og fysioterapi

Mange kommer fordi behandlingerne er behagelige, du får det simpelthen bedre med dig selv og du kan mærke virkningen lang tid efter. Hvis du har en sygdom eller skade, bør du først konsulterer egen læge, fysioterapeut eller anden ekspert, så du får stillet den rigtige diagnose. Vi anbefaler, at du følger de råd og den behandling, som du har fået af din ekspert til at begynde med. Hvis du ønsker at nedsætte restitutionstiden, kan du med stor fordel kombinere de traditionelle behandlingsformer med behandlinger i dit Treatness.dk Sundheds Center. Ring eller kom forbi, så finder vi sammen den løsning, som passer til din situation og dine mål.

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.