Om os

Vi er en familie, som elsker at prøve forskellige behandlinger og har altid har været nysgerrige på, hvordan vi kan støtte kroppen i livets mange faser.

Vi har altid haft en drøm om at lave en familievirksomhed, hvor alle vores kompetencer kom i spil. At kunne kombinere vores styrker med det fælles ønske om at kunne tilbyde lækre behandlinger spirede drømmen om Treatness. 

Teamet

Vi er et dedikeret og kvalificeret team med en bred faglig baggrund, som står bag Treatness. Et team hvor alle deler interessen for at støtte kroppens naturlige processer, og optimere hverdagen, med dig og dine eventuelle udfordringer i fokus.

Vi er dedikeret til at hjælpe dig med at opnå netop dine mål, uanset om det gælder er øget sundhed, mere livsglæde, arbejde med ubalancer, smerter eller noget helt tredje. Ud fra vores holistiske tilgang vil vi skræddersy et behandlingsforløb, som passer netop til dig. 

Line

Jeg har længe gået med en drøm om at skabe et sted, hvor mennesker kan føle sig mødt, set og støttet i de udfordringer, de står overfor i livet. Ingen er ens, og det vil behandlingerne og samtalerne også bære præg af hos Treatness.

Jeg har selv en kæmpe interesse og mange års nysgerrighed på egen krop i forhold til, hvordan jeg kan støtte kroppen bedst muligt gennem den holistiske tilgang, når det kommer til behandlinger, ernæring, træning etc. Med en uddannelse i Ernæring og Sundhed og en uddannelse som Holistisk Mentor og Kropsterapeut, vil jeg gøre mit ypperste for, at du føler dig tryg og får den bedste behandling. 

Kirstine

Kirstine har en baggrund som sygeplejerske, og har i flere år arbejdet med for tidligt fødte børn og deres kriseramte familier. Derudover er hun ved at færdiggøre en uddannelse som Eksistens Filosofisk Parterapeut og Sexolog. Kirstine har en kæmpe passion for at hjælpe mennesker, og med respekt for både den konventionelle og holistiske verden, går hun ydmygt og åbent til værks i hendes arbejde med at imødekomme og støtte hvert enkelt menneske. 

Gitte (Mutti)

Sørger for at alt spiller i klinikken; rene håndklæder, morgenkåber, frisk vand til blomsterne etc. Derudover er hun vores rengørings mus, praktiske gris, handywoman og vigtigst af alt, sørger hun for at skabe nogle lækre omgivelser, der er med til at skabe de bedste rammer for din behandling.

Hun vil også være til stede i klinikken til en god snak, og hvis du mangler noget, så kan du altid tage fat i hende - hun er mere end klar til at hjælpe dig. 
wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.