Infrarød Sauna

En ny form for sauna er den infrarøde sauna, som i de seneste år er blevet mere og mere populær. De er den fordi en infrarød sauna har ikke ovn, bliver opvarmet via infrarøde carbon paneler som sender elektromagnetiske bølger, vibrationer og varme til kroppen. Som et resultat af det, vil du føle dig mere tilpas og ikke overophedet. Men ikke alle infrarøde saunaer er ens. Kom og prøv verdens nok bedste sauna fra Sunlighten Sauna

Temperaturen i vores infrarøde sauna ligger på mellem 40-65 grader, efter eget valg, og varmen er mild og tør. Med infrarød sauna oplever man en meget dybdegående varme, samt en lang række fysiske og psykiske fordele. 

Hos Treatness.dk har vi en mPulse Conquer IR Sauna fra Sunlighten.

FORDELE VED INFRARØD SAUNA

  • Virker som en optimeret afgiftningsmetode.
  • Styrker dit helbred og immunforsvar.
  • Reducerer muskel og ledsmerter.
  • Restituerer effektivt kroppen og sindet.
  • Du kan opnå vægttab og smide op mod 800 kalorier på 45 min

HVAD ER INFRARØD SAUNA?

45 minutter i Infrarød sauna behandlinger bidrager med terapeutiske sunde stråler som varmer langt inde i din krop – igennem muskler og væv – det efterlader dig afslappet, afstresset og med  løsnede bløde muskler. Med den dybe opvarmning, gennem “Mid near and far infrared light”, kan infrarød sauna gavne mod muskel- og ledsmerter, spændinger, stress og irriteret hud.

Hvad er forskellen på en gammeldags varm sauna og en moderne infrarød sauna? Infrarød sauna terapi fra Sunlighten sauna, varmer kroppen op indefra – frem for blot at opvarme luften, som du sikkert kender det fra en almindelig sauna, det er forskellen på almindelig sauna og infrarød sauna. Som et resultat af den infrarøde varme, hæves kropstemperaturen og får dig til at producere afgiftende sved på celleniveauet, hvor toksiner ophober sig. 

Stofskiftet og forbrændingen øges, men er det godt? Ja, fordi, med en af de mange forskellige indstillinger, kan vi få dig til at smide cirka 600-800 kalorier på en enkelt behandling, men du bestemmer selv hvilket program du ønsker. Så stort JA til “kan man tabe sig i infrarød sauna?”

Flere af vores kunder bruger tiden i saunaen til at dyrke  yoga og udstrækning – der er nemlig rigeligt med plads. Der kan fint sidde 3 personer i saunaen samtidig, men ønsker du single alenetid, så book den til dig selv.  Infrarød sauna for par er en meget populær og nærværende behandling – alenetid uden børn og væk fra telefoner, TV og pligter, så det skal i prøve.

Vores infrarøde teknologi bidrager til en terapeutisk behandling, der ikke kun er afslappende, men også gavnlig for dit helbred. Du kan under behandlingen på de 45 minutter lytte til afstressende musik fra kabinens gode højttalere og der er lette vibrationer i bænken du sidder/ligger på i takt med musikken. Du bestemmer naturligvis selv om du vil have musik. 

> Læs mere on infrarød sauna.

HVEM KAN GAVNE AF INFRARØD SAUNA?

Med en bred vifte af fordele kan infrarød sauna behandling gavne alle, om det omhandler muskelsmerter, hudirritation, stress, vægttab eller wellness

Hvor ofte infrarød sauna? det kommer an på formålet. Er målet vægttab, så er to gange pr. uge optimalt. Du skal bare drikke rigeligt med vand, for du vil opnå en effektiv detoxing i forløbet.

Er du vinterbader, så book tid til lige efter din dukkert eller brug vores cryosauna og så direkte ind i den infrarøde sauna – den oplevelse fås ikke bedre.

HVEM KAN ikke modtage denne behandling?

Personer med  pacemaker eller personer som er i behandling med blodfortyndende medicin skal først rådføre sig med egen læge, om det er ok at bruge infrarød sauna. Det samme gør sig gældende, hvis du lider af alvorlige hjertesygdomme. Vi anbefaler, at du ikke bruger saunaen, hvis du er gravid, ammende eller bruger kobberspiral.

HvORDAN Virker INFRARØD SAUNA?

Infrarøde saunaer virker ved at varme kroppen indefra, med en lavere overfladetemperatur, så du kan undgå ubehagelig varme og sved (hvis det er de du ønsker). Med en temperatur mellem 40-65 grader via en Solocarbon heater er infrarød sauna et behageligt og friskt alternativ til den normale sauna.  Sunlighten Sauna er verdens eneste sauna med Mid, Near and Far infrared light

Lang infrarød (FIR) stråling (λ = 3–100 μm) er en underinddeling af det elektromagnetiske spektrum, der er undersøgt for biologiske effekter. Målet med denne gennemgang er at dække brugen af ​​en yderligere underinddeling (3–12 μm) af dette bølgebånd, der er observeret både in vitro og in vivoundersøgelser for at stimulere celler og væv og betragtes som en lovende behandlingsmodalitet under visse medicinske tilstande. Teknologiske fremskridt har givet nye teknikker til levering af FIR-stråling til menneskekroppen. Speciallamper og saunaer, der leverer ren FIR-stråling (eliminerer fuldstændigt det nær- og melleminfrarøde bånd) er blevet sikre, effektive og udbredte kilder til at skabe terapeutiske effekter. Få mere indsigt i biologiske virkninger og medicinske anvendelser fra kilden:  her

TREATNESS.DK TILBYDER OGSÅ

Hammermassage

Kender du det, at du har været til massage og det var behageligt, men massøren tog ikke ordentlig fat og problemet du kom med – det er der stadig! Behandling med Theragun G3PRO hammermassage er helt sikkert noget for dig, hvis du ønsker den ultimative dybe og effektive massage, som kommer helt- og vi mener HELT i dybden!

IMG_2528 copy

Cryosauna

To-tre minutter i 130 minusgrader gør underværker for kroppens evne til at hele sig selv. Kryo betyder kold på græsk, og det er da også netop kulde, som kroppen udsættes for i en cryosauna.

Joovv - GB

Lysbehandling

Behandling med rødt lys med en helt specifik bølgelængde styrker cellefornyelsen og er kendt som ATP-booster.

Brug for at vide mere?

Se videoen her til venstre og få lidt mere information om infrarød sauna. Kombinationsbehandling  med infrarød lys og eksempelvis kompressionsmassage kan give dig et effektivt boost til at restituere hurtigere.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.