fbpx

Infrarød Sauna

Behandling i vores infrarød sauna har en lang række gavnlige effekter lige fra smertelindring, til effektiv restitution af krop og sind, samt meget mere.

Om behandling i vores infrarød sauna

45 minutter i infrarød sauna bidrager med terapeutiske sunde stråler som varmer langt inde i din krop – igennem muskler og væv – hvilket efterlader dig afslappet, afstresset og med løsnede bløde muskler. Med den dybe opvarmning gennem “Mid near and far infrared light”, kan infrarød sauna gavne mod muskel- og ledsmerter, spændinger, stress og irriteret hud.

fra 30-45 minutter, afhængig af det program du ønsker

1-3 personer

Vand & håndklæder

Kun dig selv, vi sørger for resten

Fordele ved infrarød sauna

Behandling i en infrarød sauna har mange gode og gavnlige effekter, alt lige fra smertebehandling og forbedret restitution, til et styrket helbred og vægttab.

Ofte stillede spørgsmål om vores infrarød sauna

45 minutter i Infrarød sauna behandlinger bidrager med terapeutiske sunde stråler som varmer langt inde i din krop – igennem muskler og væv – det efterlader dig afslappet, afstresset og med  løsnede bløde muskler. Med den dybe opvarmning, gennem “Mid near and far infrared light”, kan infrarød sauna gavne mod muskel- og ledsmerter, spændinger, stress og irriteret hud.

Hvad er forskellen på en gammeldags varm sauna og en moderne infrarød sauna? Infrarød sauna terapi fra Sunlighten sauna, varmer kroppen op indefra – frem for blot at opvarme luften, som du sikkert kender det fra en almindelig sauna, det er forskellen på almindelig sauna og infrarød sauna. Som et resultat af den infrarøde varme, hæves kropstemperaturen og får dig til at producere afgiftende sved på celleniveauet, hvor toksiner ophober sig. 

Stofskiftet og forbrændingen øges, men er det godt? Ja, fordi, med en af de mange forskellige indstillinger, kan vi få dig til at smide cirka 600-800 kalorier på en enkelt behandling, men du bestemmer selv hvilket program du ønsker. Så stort JA til “kan man tabe sig i infrarød sauna?”

Flere af vores kunder bruger tiden i saunaen til at dyrke  yoga og udstrækning – der er nemlig rigeligt med plads. Der kan fint sidde 3 personer i saunaen samtidig, men ønsker du single alenetid, så book den til dig selv.  Infrarød sauna for par er en meget populær og nærværende behandling – alenetid uden børn og væk fra telefoner, TV og pligter, så det skal i prøve.

Vores infrarøde teknologi bidrager til en terapeutisk behandling, der ikke kun er afslappende, men også gavnlig for dit helbred. Du kan under behandlingen på de 45 minutter lytte til afstressende musik fra kabinens gode højttalere og der er lette vibrationer i bænken du sidder/ligger på i takt med musikken. Du bestemmer naturligvis selv om du vil have musik.

Infrarøde saunaer virker ved at varme kroppen indefra, med en lavere overfladetemperatur, så du kan undgå ubehagelig varme og sved (hvis det er de du ønsker). Med en temperatur mellem 40-65 grader via en Solocarbon heater er infrarød sauna et behageligt og friskt alternativ til den normale sauna.  Sunlighten Sauna er verdens eneste sauna med Mid, Near and Far infrared light

Lang infrarød (FIR) stråling (λ = 3–100 μm) er en underinddeling af det elektromagnetiske spektrum, der er undersøgt for biologiske effekter. Målet med denne gennemgang er at dække brugen af ​​en yderligere underinddeling (3–12 μm) af dette bølgebånd, der er observeret både in vitro og in vivoundersøgelser for at stimulere celler og væv og betragtes som en lovende behandlingsmodalitet under visse medicinske tilstande. Teknologiske fremskridt har givet nye teknikker til levering af FIR-stråling til menneskekroppen. Speciallamper og saunaer, der leverer ren FIR-stråling (eliminerer fuldstændigt det nær- og melleminfrarøde bånd) er blevet sikre, effektive og udbredte kilder til at skabe terapeutiske effekter. Få mere indsigt i biologiske virkninger og medicinske anvendelser fra kilden:  her

Med en bred vifte af fordele kan infrarød sauna behandling gavne alle, om det omhandler muskelsmerter, hudirritation, stress, vægttab eller wellness

Hvor ofte infrarød sauna? det kommer an på formålet. Er målet vægttab, så er to gange pr. uge optimalt. Du skal bare drikke rigeligt med vand, for du vil opnå en effektiv detoxing i forløbet.

Er du vinterbader, så book tid til lige efter din dukkert eller brug vores cryosauna og så direkte ind i den infrarøde sauna – den oplevelse fås ikke bedre.

Personer med  pacemaker eller personer som er i behandling med blodfortyndende medicin skal først rådføre sig med egen læge, om det er ok at bruge infrarød sauna. Det samme gør sig gældende, hvis du lider af alvorlige hjertesygdomme. Vi anbefaler, at du ikke bruger saunaen, hvis du er gravid, ammende eller bruger kobberspiral.

Afspil video

Infrarød sauna

Liv har slidgigt og har før fået skiftet sin ene hofte, og var begyndt at få smerter i den anden hofte. Efter behandling i infrarød sauna er smerterne væk.

Book en tid til vores infrarød sauna

Book en tid til vores infrarød sauna ved at følge linket nedenfor. Vælg mellem en enkelt behandling eller køb et klippekort, og få rabat på flere behandlinger.

Treatness.dk anbefaler - Kombinationsbehandlinger

Ved at kombinere din behandling i vores infrarød sauna med én eller flere af vores andre behandlinger, vil du mærke og opleve en endnu større effekt af dine behandlinger.

Vore behandlinger kommer nemlig med hver deres unikke effekt og påvirkninger, som tilsammen sørger for en komplet og fuldkommen behandling af krop og sind.

Du kan se mere om vores kombinationsbehandlinger her.

Jan Hansen

Stifter af Treatness.dk