Behandling eller hyggetid, måske med en du holder af- det er op til dig.

Behandling i vores infrarød sauna har en lang række gavnlige effekter som du kan læse mere om på Sunlighten Saunas. Book en tid – det skal helt sikkert prøves.

Om behandling i infrarød sauna

45 minutter i nok verdens bedste infrarøde sauna fra Sunlighten bidrager med terapeutiske stråler, som varmer dig op, langt inde i din krop– igennem muskler og væv, hvilket efterlader dig afslappet, afstresset og med løsnede bløde muskler. Med den dybe opvarmning gennem “Mid near and far infrared light”, kan infrarød sauna gavne mod muskel- og ledsmerter, spændinger fortæller Sunligthen Sauna. Core temperaturen stiger helt op til 3 grader mere end din normale kropstemperatur – se mere under ofte stillede spørgsmål.

fra 30-45 minutter, afhængig af det program du ønsker. Du/i har saunaen i 60 minutter, det betyder at du har hele området i et kvarter til omklædning- udover de 45 minutter

1-3 personer

Ja 

Bad kan lade sig gøre, men vores faciliteter og logistik er ikke baseret på at skulle bade. Du får rigeligt med håndklæder til at tørre dig med, hvis du skulle blive svedig efter behandlingen. Hvis du skal videre i byen bagefter, skal vi nok sørge for at du kan komme til at bade

Pesticidfrit vand & store håndklæder

Kun dig selv, vi sørger for resten

Fordele ved infrarød sauna

Behandling i en infrarød sauna har mange gode og gavnlige effekter, alt lige fra smertebehandling og forbedret restitution, til et styrket helbred og vægttab. Du kan også bruge saunaen til af få en hyggelig oplevelse sammen med en du holder af.

Ofte stillede spørgsmål om infrarød sauna

45 minutter i Infrarød sauna behandlinger bidrager med terapeutiske sunde stråler som varmer langt inde i din krop – igennem muskler og væv – det efterlader dig afslappet, afstresset og med  løsnede bløde muskler ifølge Sunligthen Sauna.. De forklarer videre: Med den dybe opvarmning, gennem “Mid near and far infrared light”, kan infrarød sauna gavne mod muskel- og ledsmerter, spændinger, stress og irriteret hud.

Hvad er forskellen på en gammeldags varm sauna og en moderne infrarød sauna? Infrarød sauna terapi fra Sunlighten sauna, varmer kroppen op indefra – frem for blot at opvarme luften, som du sikkert kender det fra en almindelig sauna, det er forskellen på almindelig sauna og infrarød sauna. Som et resultat af den infrarøde varme, hæves kropstemperaturen og får dig til at producere afgiftende sved på celleniveauet, hvor toksiner ophober sig. 

Stofskiftet og forbrændingen øges, men er det godt? Ja, fordi, med en af de mange forskellige indstillinger, skal du, ifølge producenten af saunaen  Sunligthen Sauna kunne reducere centimeter rundt om eksempelvis livet. Behandling er effektiv og vores klienter melder tilbage, at de oplever vægttab på den høje intensitet (ca. 60 grader), men du bestemmer selv hvilket program du ønsker. Så ifølge vores klienter, så stort JA til “kan man tabe sig i infrarød sauna?”

Flere af vores kunder bruger tiden i saunaen til at dyrke  yoga og udstrækning – der er nemlig rigeligt med plads. Der kan fint sidde 3 personer i saunaen samtidig, men ønsker du single alenetid, så book den til dig selv.  Infrarød sauna for par er en meget populær og nærværende behandling – alenetid uden børn og væk fra telefoner, TV og pligter, så det skal i prøve. Tag måske bagefter på en af de lækre caféer i Carlsberg området, Carlsbergbyen eller på Enghave Plads og få en hyggelig oplevelse med dem du holder af. Se de mange gode spisesteder her

Vores infrarøde teknologi bidrager til en terapeutisk behandling, der ikke kun er afslappende, men også gavnlig for dit helbred. Behandlingen varer 45 minutter.

Infrarøde saunaer virker ved at varme kroppen indefra, med en lavere overfladetemperatur, så du kan undgå ubehagelig varme og sved (hvis det er det du ønsker). Med en temperatur mellem 40-65 grader via en Solocarbon heater er infrarød sauna et behageligt og friskt alternativ til den normale sauna. Saunagus er aromaterapi i sauna, hvor en gusmester arbejder med æteriske olier på saunaens varme sten, men for mange er denne saunatype for varm, men det er smag og behag om man ønsker 90-100 grader eller mere, som kommer ude fra.  Infrarød varme kommer inde fra og derfor kan du uden problemer opholde dig i saunen i 45 minutter.  Sunligthen Sauna er verdens eneste sauna med Mid, Near and Far infrared light og din kropstemperatur stiger helt op til 3 grader mere end du kom med.

Øg kernekroppens temperatur, aktiver dit immunsystem

Din krop forsvarer sig naturligt. Ved feber stiger kropstemperaturen og styrker immunforsvaret. Det er et signal til de hvide blodlegemer og kroppens antivirale hær af lymfocytter, neutrofiler og interferoner om at komme til undsætning. Ifølge  Sunligthen Sauna kan øget kropstemperatur også hjælpe med at bekæmpe infektioner, da det stimulerer varmechokproteiner, som afholder vira fra at reproducere og reducerer inflammatoriske cytokinproteiner. At hæve kropstemperaturen til over det normale til terapeutisk behandling kaldes hypertermi. Sunlightens infrarøde varmeteknologi giver dig den højeste kvalitet og mængde af infrarød, som er klinisk bevist for at hæve kernetemperaturen med tre grader.

Lang infrarød (FIR) stråling (λ = 3–100 μm) er en underinddeling af det elektromagnetiske spektrum, der er undersøgt for biologiske effekter. Målet med denne gennemgang er at dække brugen af en yderligere underinddeling (3–12 μm) af dette bølgebånd, der er observeret både in vitro og in vivoundersøgelser for at stimulere celler og væv og betragtes som en lovende behandlingsmodalitet under visse medicinske tilstande. Teknologiske fremskridt har givet nye teknikker til levering af FIR-stråling til menneskekroppen. Speciallamper og saunaer, der leverer ren FIR-stråling (eliminerer fuldstændigt det nær- og melleminfrarøde bånd) er blevet sikre, effektive og udbredte kilder til at skabe terapeutiske effekter. Få mere indsigt i biologiske virkninger og medicinske anvendelser fra kilden:  her

Med en bred vifte af fordele kan infrarød sauna behandling ifølge Sunligthen Sauna gavne alle, om det omhandler muskelsmerter, hudirritation, stress, vægttab eller wellness. den seneste tid har vi oplevet mange positive fremskridt med at forbedre depression og angst. Mellem 700.000 og 800.000 voksne danskere vil i løbet af 12 måneder opleve symptomer, som svarer til kriterierne for en psykisk lidelse og det kunne være angst og depression

Hvor ofte infrarød sauna? det kommer an på formålet. Er målet vægttab, så er to gange pr. uge optimalt. Du skal bare drikke rigeligt med vand, for du vil opnå en effektiv detoxing i forløbet.

Er du vinterbader, så book tid til lige efter din dukkert eller brug vores cryosauna og så direkte ind i den infrarøde sauna – den oplevelse fås ikke bedre.

Personer med  pacemaker eller personer som er i behandling med blodfortyndende medicin skal først rådføre sig med egen læge, om det er ok at bruge infrarød sauna. Det samme gør sig gældende, hvis du lider af alvorlige hjertesygdomme. Vi anbefaler, at du ikke bruger saunaen, hvis du er gravid, ammende eller bruger kobberspiral, men der er ingen videnskabelige undersøgelser som peger på, at kobberspiral og infrarød sauna ikke passer sammen.

Infrarød Sauna i København - Wellness
Infrarød Sauna i København - den mest effektive sauna til detoxing, vægttab, smertebehandling og wellness
Infrarød Sauna i København - den mest effektive sauna til detoxing, vægttab, smertebehandling og wellness

Book en tid til vores infrarød sauna

Book en tid til vores infrarød sauna ved at følge linket nedenfor. Vælg mellem en enkelt behandling eller køb et klippekort, og få rabat på flere behandlinger.

Treatness.dk anbefaler kombinations- behandlinger

Ved at kombinere din behandling i vores infrarød sauna med én eller flere af vores andre behandlinger, vil du mærke og opleve en endnu større effekt af dine behandlinger.

Vore behandlinger kommer nemlig med hver deres unikke effekt og påvirkninger, som tilsammen sørger for en komplet og fuldkommen behandling af krop og sind.

 

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.