Infrarød Sauna – verdens første og eneste med mid-near-far-infrared light

En ny form for sauna er den infrarøde sauna, som i de seneste år er blevet mere og mere populær. En infrarød sauna har ikke ovn og bliver opvarmet via infrarøde carbon paneler som sender elektromagnetiske bølger, vibrationer og varme til kroppen. 

Temperaturen i en infrarød sauna ligger på mellem 50-60 grader, og varmen er tør. Med infrarød sauna oplever man en meget dybdegående varme, samt en lang række fysiske og psykiske fordele. 

Hos Treatness har vi en mPulse Conquer IR Sauna fra Sunlighten.

FORDELE VED INFRARØD SAUNA

HVAD ER INFRARØD SAUNA?

45 minutter i Infrarød sauna behandlinger bidrager med terapeutiske stråler som varmer langt inde i din krop – igennem muskler og væv – som efterlader dig afslappet og frisk. Med den dybe opvarmning kan infrarød sauna gavne mod muskel- og ledsmerter, spændinger, stress og irriteret hud.

Infrarød sauna terapi varmer kroppen direkte – fremfor blot at varme luften – og hæver dermed kropstemperaturen og producerer en dyb, afgiftende sved på celleniveauet, hvor toksiner opholder sig. Vores infrarøde teknologi bidrager til en terapeutisk behandling, der ikke kun er afslappende, men også gavnlig for dit helbred.

> Læs mere on infrarød sauna.

HVEM KAN GAVNE AF INFRARØD SAUNA?

Med en bred vifte af fordele kan infrarød sauna behandling gavne alle, om det omhandler muskelsmerter, hudirritation, stress eller vægttab. 

HvORDAN Virker INFRARØD SAUNA?

Infrarøde saunaer virker ved at varme kroppen indefra, med en lavere overfladetemperatur, så du kan undgå ubehagelig varme og sved. Med en temperatur mellem 40-50 grader via en Solocarbon heater er infrarød sauna et behageligt og friskt alternativ til den normale sauna.  

TREATNESS.DK TILBYDER OGSÅ

Hammermassage

Kender du det, at du har været til massage og det var behageligt, men massøren tog ikke ordentlig fat og problemet du kom med – det er der stadig! Behandling med Theragun G3PRO hammermassage er helt sikkert noget for dig, hvis du ønsker den ultimative dybe og effektive massage, som kommer helt- og vi mener HELT i dybden!

IMG_2528 copy

Cryosauna

To-tre minutter i 130 minusgrader gør underværker for kroppens evne til at hele sig selv. Kryo betyder kold på græsk, og det er da også netop kulde, som kroppen udsættes for i en cryosauna.

Joovv - GB

Lysbehandling

Behandling med rødt lys med en helt specifik bølgelængde styrker cellefornyelsen og er kendt som ATP-booster.

Brug for at vide mere?

Se videoen her til venstre og få lidt mere information om infrarød sauna. Kombinationsbehandling  med infrarød lys og eksempelvis kompressionsmassage kan give dig et effektivt boost til at restituere hurtigere.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.