Kombinationsbehandlinger

Særligt i forbindelse med behandling af skader kan det være en fordel at kombinere vores behandlinger. De fleste ved, at is og kompression er effektive midler til at lindre smerte og hævelser. Af samme årsag kan en kombination af cryobehandling – kuldeterapi – og kompressionsmassage også sætte yderligere skub i kroppens helingsprocesser efter en skade. Kontakt os for at høre nærmere om kombinationsmuligheder

FORDELE

  • Maksimer dine restitutionsprocess
  • Optimer din sportspræstationer
  • Hurtig genoptræning
  • Lindring af inflammation
  • Reduktion af gigtsmerter

HVEM HAR GLÆDE AF KOMBINATIONSBEHANDLING?

Hvis du føler du er fastlåst i en situation, hvor du eksempelvis ved du burde træne og din læge har anbefalet træning, men du ikke kan på grund af smerter, så vil Cryobehandling og kompressionsmassage være en rigtig god kombination til at komme i gang på en skånsom måde. 

Kan alle bENYTTE SIG AF KOMBINATIONSBEHANDLING?

Efter du har talt med din læge om de forskellige muligheder du har hos Treatness.dk, kan vi sammen finde den kombination, som passer bedst til din situation

HvORDAN FOREGÅR KOMBINATIONSBEHANDLING?

Treatness.dk tilbyder 5 forskellige behandlinger. Du kan booke flere behandlinger på én gang i “Book tid” og når du kommer, vil vi bestræbe os på, at du kan gå fra den ene til den anden behandling, uden spildtid.

TREATNESS.DK TILBYDER OGSÅ

Hammermassage

Kender du det, at du har været til massage og det var behageligt, men massøren tog ikke ordentlig fat og problemet du kom med – det er der stadig! Behandling med Theragun G3PRO hammermassage er helt sikkert noget for dig, hvis du ønsker den ultimative dybe og effektive massage, som kommer helt- og vi mener HELT i dybden!

IMG_2528 copy

Cryosauna

To-tre minutter i 130 minusgrader gør underværker for kroppens evne til at hele sig selv. Kryo betyder kold på græsk, og det er da også netop kulde, som kroppen udsættes for i en cryosauna.

Joovv - GB

Lysbehandling

Behandling med rødt lys med en helt specifik bølgelængde styrker cellefornyelsen og er kendt som ATP-booster.

Brug for at vide mere?

Se videoen her til venstre og få lidt mere information om lysbehandling. Kombinationsbehandling  med lys og eksempelvis kompressionsmassage kan give dig et effektivt boost til at restituere hurtigere. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.