Kompressions- og lymfemassage

Kompressionsmassage er en metode, der gennem tryk på forskellige dele af kroppen forbedrer blodcirkulationen, reducerer hævelse og lindrer muskelspænding. Denne form for terapi bruges ofte i medicinske og terapeutiske sammenhænge.

Lymfemassage er kompatibel med kompressionsmassagen. Her får man, med blide tryk, lymfevæsken ledt væk fra de steder i kroppen, hvor lymfekirtlerne ikke virker, og hen til lymfer, som stadig fungerer.

Behandlingstid: 
Kompressionsmassage: 60 min. 
Lymfedrænage: 50 min.
Pris: 349,-

Behandlingen

Behandlingen udføres på enten over- eller underkrop, enten kompressionsjakke eller -bukser. Bukserne og jakken har 24 kamre, som fyldes op gradvist.

Programmet bliver indstillet, så det passer til den enkelte, og kan variere fra gang til gang, alt afhængig af behovet.

Formålet med kompressionsmassage er at øge blodcirkulationen og lymfestrømmen i kroppen. Det kan hjælpe med at reducere hævelse, lindre muskelspændinger og forbedre ilt- og næringsstoftilførslen til vævet.

Forbedret blodcirkulation

Behandlingen hjælper med at øge blodcirkulationen ved at anvende tryk på forskellige dele af kroppen, hvilket hjælper med at forbedre ilt- og næringsstoftilførslen til vævene.

Reduceret cellulite

Ved at forbedre blodcirkulationen og lymfestrømmen kan kompressionsbehandling bidrage til at reducere forekomsten af cellulite. Det øgede tryk kan hjælpe med at nedbryde fedt og forbedre udskillelsen af affaldsstoffer fra kroppen.

Opstrammende effekt på huden

Kompressionsmassage kan have en positiv indvirkning på hudens elasticitet og fasthed ved at støtte kollagenproduktionen og forbedre blodcirkulationen, hvilket kan bidrage til en mere stram og ungdommelig hud.

Reduceret hævelse og væskeophobning

Kompressionsmassage er effektiv til at reducere hævelse og væskeophobning ved at støtte lymfesystemet. Dette er særligt gavnligt, hvis du oplever udfordringer med lymfødem, skader, hævelse efter kirurgiske indgreb, hævede ben eller ankler.

Smertelindring

Personer med smerter i muskler og led kan opleve lindring ved hjælp af kompressionsbehandling. Den øgede blodgennemstrømning og støtte til musklerne kan reducere smerter og ubehag.

Stressreduktion

Behandlingen kan have en beroligende effekt på nervesystemet og hjælpe med at reducere stress.

Forbedret lymfesystem funktion

Kompressionsbehandling støtter lymfesystemet ved at øge lymfecirkulationen. Dette er vigtigt for at fjerne affaldsstoffer og toksiner fra kroppen.

Uro i benene

behandlingen bidrager til at forbedre blodcirkulationen og lindre symptomer på uro og tunghed i benene.

wellnessdag for 2
20190909_173638

Tilmed dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og fordele.